Majda Aboulumosha se mută din România. Motivul pentru care nu-și poate lua fetița cu ea

1 lună in urmă 25

Majda Aboulumosha a anunțat că se va muta din România, iar fiica și iubitul ei, Mihai, rămân acasă. După participarea la Survivor, vedeta a semnat contractul cu un alt post de televiziune. Majda nu își poate lua fetița cu ea, pentru că nu își dorește să o schimbe de la școala la care învață în prezent.

Fosta concurentă de la Survivor România se bucură acum de multe proiecte, însă aceasta va trebui să stea o perioadă departe de fiica ei, dar și de iubitul său, Mihai. Majda Aboulumosha se mută din România în Turcia, acolo unde filmează pentru show-ul în care urmează să apară. Deși îi este greu că va fi departe de Jacqueline, vedeta este liniștită că de data aceasta o poate suna și o poate vedea oricând cu ajutorul apelului video.

Când a fost plecată în Republica Dominicană, Majda a suferit de dorul fiicei sale, mai ales că nu putea să o sune sau să o vadă. Vedeta a explicat și motivul pentru care Jacqueline nu va putea merge cu ea în Turcia.

Aș fi luat-o cu mine, dar are școală și mă bucur că se poate duce, fizic, la școală. Trece în clasa a doua, mi-aș fi dorit să o iau cu mine pe Jacqueline, mi-ar fi fost mult mai ușor, dar nu mi-am dorit să o iau din mediul ei, de lângă colegi… Țin foarte mult să meargă la școală și, în plus, eu o să muncesc foarte mult, o să petrec ore în șir pe platoul de filmare.

Știu că o să fie bine! Ea o să mă simtă aproape și eu la fel, o să vorbim zilnic și o să mă viziteze în weekend. Turcia e la doar o oră distanță, cu avionul.”, a declarat Majda Aboulumosha pentru CANCAN.

majda-fetitaIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Majda a mai locuit în Turcia în copilărie și consideră țara ca fiind a doua ei casă. „Turcia chiar este ca o a doua acasă pentru mine, mai ales că acolo am locuit o bună perioadă de timp, de la trei ani până pe la șapte ani. După, în fiecare an aveam câte o vacanță de patru luni acolo, așa că o să îmi amintesc cu drag de perioada copilăriei, cât timp voi sta, din nou, în Turcia”, a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Majda Aboulumosha a semnat contractul cu PRO 2

După ce a participat la Survivor România, actrița a primit o propunere de nerefuzat din partea PRO TV. Majda a anunțat că va avea propria emisiune la PRO 2 și este foarte încântată de acest proiect care va fi în curând pe micile ecrane.

Vedeta va prezenta emisiunea „Femeia alege”. Producţia care va începe în curând „urmăreşte poveştile unor femei frumoase, care sunt în căutarea bărbatului perfect”, transmit cei de la PRO TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă