Majda a rămas cu sechele după eliminarea din Survivor. Semnul cu care s-a ales pe viaţă

1 lună in urmă 1

Majda a rămas cu sechele după eliminarea din Survivor. Mai mult decât atât, Faimoasa s-a ales cu un semn pe picior cu care, spune ea, va rămâne toată viața.

Majda a rămas cu sechele după eliminarea din Survivor

Majda se confruntă cu probleme la stomac, și tocmai din această cauză are restricții din partea medicului, la anumite alimente. În primul rând nu are voie să consume ceapă, iar vedeta spune că tocmai de asta îi era poftă: de roșii cu brânză și cu ceapă.

„Am văzut că m-ați întrebat ce am mâncat pentru prima dată. Îmi era poftă de când eram acolo de brânză cu ceapă și roșii. Din păcate, m-am îmbolnăvit la stomac și nu am voie ceapă, dar asta îmi doream. Am mâncat puțină brânză și mere, multe mere”, a scris Majda Aboulumosha pe Instagram.

Majda, eliminată de la Survivor România. Mesajul puternic pe care l-a transmis foştilor coechipieri: „Să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace cu ei”

Vedeta s-a ales şi cu un semn mare pe picior, cu care va rămâne toată viața. În ceea ce privește evoluția ei în concurs, Majda spune că, deși s-a accidentat de multe ori, nu s-a oprit niciodată, nu a renunțat, nu s-a plâns și a știut dintotdeauna că poate lupta. „Noi, fetele, nici nu am fost la fel de unite cum au fost băieții. Adică nu am știut să ne protejăm una pe alta, nici nu ne-am făcut o strategie, nici nu am facut parte dintr-o alianță. S-ar putea, din păcate, să mai plece câte o fată”, a declarat Majda.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă