"Mâine dimineață te dă afară!" Ole Gunnar Solskjaer a auzit asta cu câteva minute înainte de meci

3 săptămâni in urmă 11

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Fanii lui Manchester United i-au transmis lui Ole Gunnar Solskjaer că va fi demis "mâine dimineață"

Aceștia și-au pierdut răbdarea cu antrenorul norvegian și i-au transmis asta și lui. Cu câteva minute înaintea meciului cu Tottenham, din etapa a zecea, suporterii au fredonat, pe Old Trafford, "Mâine dimineață te dă afară!"

Solskjaer a auzit foarte bine ce îi transmiteau fanii, pentru că, în momentul scandărilor, el chiar trecea prin fața tribunelor și mergea spre vestiare.

Ultimatum pentru Solsjkjaer după 0-5 cu Liverpool. Manchester United are un program infernal

Trei meciuri are la dispoziție Ole Gunnar Solskjaer pentru a-și păstra postul la Manchester United. Acel rușinos 0-5 cu Liverpool i-a înfuriat pe șefii de pe Old Trafford, care i-au dat ultimatul norvegianului.

Numai că programul echipei este unul extrem de greu. "Diavolii" trebuie să o învingă pe Tottenham, în campionat, și pe Atalanta, în Champions League, iar apoi să o bată și pe rivala locală, Manchester City, pentru a rămâne în funcție.

În cazul în care rezultatele nu vor fi cele dorite de conducere, Antonio Conte este principalul favorit pentru a-l înlocui pe Solskjaer.

Manchester United joacă în deplasare, cu Tottenham, pe 30 octombrie, apoi va evolua la Bergamo, cu Atalanta, în grupele Champions League, pe 2 noiembrie. Peste 4 zile, "diavolii" au marele derby, cu Manchester City, pe teren propriu.

  • Manchester United are 14 puncte din 9 etape de Premier League.
Etichete: manchester united , ole gunnar solskjaer
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă