Maia Sandu s-a întâlnit la Bruxelles cu Laura Codruța Kovesi. Republica Moldova vrea să colaboreze cu Parchetul European pentru combaterea contrabandei și spălării banilor

1 lună in urmă 28

Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, a anunțat, duminică, seară pe Facebook, că a avut o întâlnire la Bruxelles cu Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European. Maia Sandu a transmis că a discutat cu Kovesi despre o colaborare cu instituțiile de combatere a corupției de la Chișinău:

„Am avut astăzi, la Bruxelles, o întrevedere cu Laura Codruța Kövesi, Procuror-șef al Parchetului European. Am discutat despre nevoia de a impulsiona reformele din sistemul justiției în Republica Moldova. De asemenea, ne-am manifestat interesul reciproc de a stabili o relație de colaborare între Parchetul European și instituțiile de combatere a corupției din Republica Moldova. Este un prim pas pentru a iniția și a desfășura activități comune în ceea ce privește combaterea contrabandei și a spălării de bani”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

sursa foto: Facebook\ Maia Sandu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă