Maia Sandu a castigat la Curtea Constitutionala. Igor Grosu ramane premierul desemnat al Republicii Moldova

1 lună in urmă 4

Decretul presedintelui R.Moldova, Maia Sandu, privind desemnarea lui Igor Grosu in calitate de candidat la functia de prim-ministru a fost declarat constitutional. Hotararea a fost pronuntata cu putin timp in urma de Domnica Manole, presedintele Inaltei Curti.

Constitutionalitatea decretului a fost sustinuta de patru din cei cinci judecatori, singurul contra fiind magistratul Vladimir Turcan, potrivit deschide.md.

Deputatii PSRM au contestat decretul la Curtea Constitutionala, sustinand ca Igor Grosu "a ignorat mai multe principii constitutionale". Socialistii l-au propus la functia de premier pe ambasadorul Republicii Moldova in Rusia, Vladimir Golovatiuc.

Citeste si:

Cum trimiti bani rudelor si prietenilor de la ATMStudiile lui Vlad Voiculescu comparativ cu omologii europeni. Ce CV-uri prezinta alti 10 ministri ai Sanatatii din tari ale UESorana Cirstea a schimbat antrenorul! Cine o va asista la Miami si ce a promis romancaDeputat liberal, atac dur la adresa Dianei Sosoaca: "Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie"Cand vine cu adevarat primavara. Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă