Maia Morgenstern, după ce a fost taxată pentru chestionarul trimis Ministerului Sănătății: ”Opţiunile incorecte... se plătesc. Sau: greşelile se plătesc. Acum - şi prin SMS”

4 săptămâni in urmă 22

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 17:22

271 citiri

 greşelile se plătesc. Acum - şi prin SMS”

Actriţa Maia Morgenstern după ce a fost spitalizată pentru o scurtă perioadă, tratată cu grijă şi profesionalism, a povestit joi, într-o postare pe Facebook, cum a decurs completarea chestionarului de feedback al pacientului primit de la Ministerul Sănătăţii.

„Am fost internată în spital. Pentru o scurtă perioadă de timp. Sunt profund recunoscătoare, am toate motivele. Am fost tratată cu grijă, cu atenţie, cu seriozitate şi profesionalism. Dar, dincolo de toate, cu omenie. Şi am observat că toţi pacienţii era trataţi aşa, cu bunătate, la spital. La spitalul unde am fost internată eu. Pentru o scurtă perioadă de timp. Slavă Domnului, lucrurile merg spre bine”, a scris ea joi.

Morgenstern a precizat că, ulterior internării, aşa cum este obişnuit, a primit solicitare prin SMS de la Ministerul Sănătăţii, să completeze un chestionar legat de serviciile medicale.

„Primesc SMS de la Ministerul Sănătăţii (cred). Un fel de sondaj. Ceva gen: puteţi răspunde gratuit şi anonim. Ok. Sunteţi mulţumit de serviciile medicale, implicare, curăţenie, tratament etc.? Punctaj de la 1 la... 4. Mesaj după mesaj, one of a time, cum ar fi. Avertizare, după fiecare: poate genera costuri suplimentare. Nu contează! 4 peste tot!”, a explicat ea.

Morgenstern a continuat: „Sunt foarte mulţumită, slavă Domnului! Nu am de ce să mă plâng. Lucrurile au mers şi merg bine, sunt profund recunoscătoare. Zău, aşa. Bun. Urmează o altă serie de întrebări, la care trebuie să răspund cu da sau nu. Iată, de exemplu: A trebuit să cumpăraţi medicamente... da. Sau: Vi s-au solicitat bani sau atenţii? Răspunsul meu vine prompt: Nu! Nu! Nu! Urmează chestionarul: V-aţi gândit să raportaţi ministerului faptul că vi s-au solicitat... Răspunsu meu: Nu mi s-au solicitat... etc. Răspuns (oficial): Opţiune incorectă”.

În încheierea relatării, actriţa punctează: „Mesajul greşit - doar acesta - a fost taxat cu 0.05€. Opţiunile incorecte... se plătesc. Sau: greşelile se plătesc. Acum - şi prin SMS. Păi, râd. Fireşte că râd. Cum, Doamne iartă-mă, să nu râd?”.

Citeste si:

 „Asta cu închisul unei luni întregi nu este o chestiune confortabilă”

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, marţi seară, că nu ar ajuta un lockdown total timp de o lună pentru că închiderea economiei şi a oamenilor în case ar avea...

 PSD-ul ar trebui să dea premierul. "Se poate guverna în această formulă dacă şi peneliştii fac un efort”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu a declarat joi, 4 noiembrie, la Parlament, înainte de întâlnirea PNL-PSD, pentru negocierea unei majorităţi parlamentare, că PSD-ul...

DigiSport.ro

Digi24.ro

TelekomSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă