Mai sunteți supărați pe Daniel Niculae? Fanii Rapidului n-au uitat: „A făcut o greșeală, trebuia să știe asta!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 22

Fanii Rapidului n-au trecut ușor peste faptul că Daniel Niculae a refuzat să-i lase pe jucători la sărbătoarea fanilor, iar Gigi Corsicanu consideră că fostul mare atacant a făcut o „greșeală”.

Gigi Corsicanu a intervenit la ProSport Live și a vorbit despre conflictul pe care Niculae l-a avut cu liderii galeriei de la Rapid, după ce echipa a reușit să promoveze în Liga 1.

Daniel Niculae și Liviu Ungurean și-au adresat cuvinte grele, la scurt timp după promovarea Rapidului în Liga 1, iar „Bocciu” a vorbit în exclusivitate pentru ProSport despre acest scandal.

Gigi Corsicanu: „Daniel Niculae a făcut o greșeală, dar să lăsăm orgoliile”

Gigi Corsicanu a făcut un apel la calm la ProSport Live, mai ales că Rapid a început excelent noul sezon din Liga 1, însă fosutl lider al galeriei nu uită modul în care Daniel Niculae i-a tratat pe ultrașii din Giulești.

„Interesul comun este binele Rapidului, iar pentru asta toată lumea trebuie să facă anumite compromisuri, toți să fim în jurul echipei și să lăsăm orgoliile și toate neînțelegerile deoparte. Echipa este într-o situație foarte bună și nu trebuie să implicăm Rapidul într-o dispută între Daniel Niculae și suporteri.

El a făcut o greșeală atunci și trebuia să știe că noi la fiecare bucurie sau tristețe suntem cu toții. Am avut o perioadă foarte grea, am fost încercați. Era un moment de bucurie, era normal să ne bucurăm cu toții, dar poate Daniel Niculae a fost luat de val”, a spus Gigi Corsicanu, la ProSport Live.

The post Mai sunteți supărați pe Daniel Niculae? Fanii Rapidului n-au uitat: „A făcut o greșeală, trebuia să știe asta!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă