„Mai rău de atât nu se putea!”. Fost jucător al Stelei, acuzații pentru cei care l-au adus pe Pablo Cortacero la Dinamo

1 lună in urmă 16

Erik Lincar, fostul fotbalist al Stelei, în perioada 1997-2002, deplânge situația în care se află Dinamo și aruncă vina pe cei care l-au adus pe Pablo Cortacero la „cârma” formației din „Ștefan cel Mare”.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”.

Dinamo se află pe locul 11 din Liga 1, cu 19 puncte obținute după 18 meciuri jucate.

Erik Lincar, acuzații pentru cei care l-au adus pe Pablo Cortacero la Dinamo

Fostul jucător al Stelei este de părere că situația de la Dinamo este atât de gravă, încât nu se mai poate înrăutăți. Acesta îi critică pe oamenii care l-au adus pe Pablo Cortacero, pentru faptul că nu au verificat dacă spaniolul deține banii necesari pentru a o salva pe Dinamo.

„E o situație nefericită, vedem acest subiect Dinamo dezbătut deja de atâtea luni și până la urmă nimeni nu cred că știe exact ce s-a vrut cu venirea acestui spaniol. Este o situație extrem de complicată și consider că această echipă poate să supraviețuiască acum doar prin suporteri, dar să aduci niște sume importante de bani în fiecare lună nu e așa de ușor.

Când preiei un club de fotbal trebuie să oferi niște garanții, iar acest Pablo Cortacero nu a fost verificat de nimeni dacă are sau nu acei bani. Cei care au vândut clubul sau chiar cei care iubesc Dinamo ar fi trebuit să se asigure că după ce spaniolul va prelua echipa, lucrurile vor merge așa cum trebuie. Eu cred că mai rău de atât nu se putea!”, a declarat Erik Lincar, pentru Realitatea Sportivă.

The post „Mai rău de atât nu se putea!”. Fost jucător al Stelei, acuzații pentru cei care l-au adus pe Pablo Cortacero la Dinamo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă