Mai rapid decât Dorin Mateuț și Adrian Mutu! Performanța reușită de Dennis Man, după golul marcat în Benevento - Parma

1 lună in urmă 9

Liga 1: FC Botoșani - FC Viitorul, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Odată cu golul reușit la Benevento, Dennis Man a ”spart gheața” în prima ligă italiană, după 432 de minute jucate și intră într-un top select, alcătuit din fotbaliștii români care au avut nevoie de cele mai puține minute pentru a înscrie prima dată în Serie A.

VIDEO cu primul gol al lui Dennis Man în Serie A, în Benevento - Parma 2-2:

Dennis Man, peste Adrian Mutu într-un top al românilor din Serie A

Ierarhia este condusă, de departe, de Florin Răducioiu, care avea nevoie de doar 119 minute pentru a marca primul gol în Serie A, în tricoul lui Bari. Fostul atacant al echipei naționale este urmat de Adrian Stoian, care a punctat pentru Chievo după 146 de minute jucate în prima ligă italiană, și de Marius Lăcătuș, care ”spărgea gheața” în tricoul Fiorentinei la 265 de minute de la debut.

Dennis Man, cel mai recent nume intrat pe lista românilor cu goluri marcate în Serie A, ocupă locul 6 în acest clasament, peste nume importante precum Adrian Mutu sau Dorin Mateuț, dar sub coechipierul de la Parma, care a reușit primul gol în campionatul italian după 407 minute.

Fotbaliștii români care au marcat cel mai rapid primul gol în Serie A:

1. Florin Răducioiu (Bari) - 119 minute2. Adrian Stoian (Chievo) - 146 de minute3. Marius Lăcătuș (Fiorentina) - 265 de minute4. Gheorghe Hagi (Brescia) - 308 minute5. Valentin Mihăilă (Parma) - 407 minute6. Dennis Man (Parma) - 432 de minute7. Dorin Mateuț (Reggiana) - 449 de minute8. Alexandru Mitriță (Pescara) - 461 de minute9. George Pușcaș (Benevento) - 473 de minute10. Adrian Mutu (Verona) - 510 minute

Pentru Dennis Man, golul cu Benevento a reprezentat al doilea moment în care a contribuit decisiv la o reușită a formației sale, după assist-ul oferit chiar lui Valentin Mihăilă din partida cu Fiorentina, încheiată 3-3.

Etichete: dennis man , gol dennis man , romani in serie a , benevento - parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă