Mai puțin de 3.000 de persoane vaccinate cu prima doză în ultimele 24 de ore

1 lună in urmă 29

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat că peste 7.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care peste 2.700 cu prima doză.

Potrivit CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 4.022 de persoane, iar dintre acestea 2.736 au primit prima doză.

În acelaşi interval, au fost raportate două reacţii adverse, una la vaccinul Pfizer şi alta la cel de la Johnson & Johnson. Alte 62 de reacţii adverse sunt în curs de investigare, dintre care un caz formă severă.

„Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp. Prin introducerea în RENV a dozelor efectuate în afara României pentru persoanele care au o doză administrată în România (conform OUG 68/2021), numărul total al beneficiarilor vaccinaţi cu prima doză suferă modificări (scăderi), deoarece aceştia devin persoane vaccinate cu schema completă.”, a transmis CNCAV.


Citeste si:

4.575 de oameni vaccinați cu prima doză în ultimele 24 de ore

Coronavirus România. Crește puternic numărul pacienților internați la ATI. 11 decese raportate în ultimele 24 de ore

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă