Mai multe unități de învătământ din Capitală intră în online din cauza COVID-19. DECIZIA Comitetului municipal pentru Situații de Urgență

1 lună in urmă 1

 Pixabay.comînvățământ online Foto: Pixabay.com

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis închiderea unei școli și a unei grădinițe din cauza COVID-19. 

VINERI, 26 FEBRUARIE 2021, 10:56

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Instituția Prefectului - Municipiul București  informează că, astăzi, 25 februarie 2021, s-a desfășurat ședința extraordinară a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență.   

Având în vedere evoluția pandemiei de COVID-19 cauzată de noul coronavirus SARS-CoV-2 și a ratei de incidență cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile la nivelul Municipiului București cu valoarea de 2,42 la mia de locuitori, raportată la data de 25.02.2021, comunicată de către Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, cu luarea în considerare a adresei  Inspectoratului Școlar al Municipiului București prin care se propune suspendarea activităților ce presupun prezența fizică a elevilor în sălile de cursuri pentru unele dintre unitățile școlare de pe raza municipiului București, Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență  a hotărât suspendarea activității didactice  ce presupune prezența fizică, la nivelul următoarelor unități de învățământ:
 - Grădinița GAN EDEN- str. Vitejescu nr 9, sector 4 ;
- Școala gimnazială nr. 169- Str. Pașcani nr 92, sector 6.

 Suspendarea activității didactice este pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 12.03.2021 inclusiv, începând cu data de 26.02.2021.

Menționăm că, pe perioada suspendării, procesul de învățământ la unitățile menționate mai sus se va desfășura în sistem online.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă