Mai multe produse periculoase de slăbit au fost vândute pe site-uri celebre. Ce conţineau produsele

2 luni in urmă 27

  • Produse periculoase de slăbit au fost vândute pe site-uri celebre.
  • Produsele conțineau substanțe precum yohimbină sau sinefrină.
  • Medicametele erau vândute fără avertismente asupra riscurilor.

Dacă vrei să slăbești, specialiștii îți recomandă o dietă echilibrată care are la bază sportul. Nu lua medicamente de slăbit după ureche.

O anchetă a descoperit că mai multe produse, vândute pe site-uri cunoscute precum eBay, Wish sau AliExpress, conțin substanțe periculoase.

Zeci de produse cu un conținut ridicat de extracte din plante care pot provoca agitație, agresivitate, creșterea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale au fost puse la vânzare online.

Aceste medicamente, folosite de persoanele care doresc să slăbească, de culturiști și sportivi, pot provoca și accidente vasculare cerebrale sau atacuri de cord. Un alt lucru grav este faptul că erau vândute fără avertismente asupra riscurilor la care sunt expuși oamenii.

Totodată, Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Produselor de Sănătate spune despre aceste substanțe că au un potențial mare de a provoca probleme dacă sunt utilizate fără supravegherea medicului.

Ebay şi AliExpress au eliminat de pe site aceste produse, în timp ce Wish a spus că se află în proces de a face același lucru.

Îți mai spun că mai mulți experți din domeniul sănătății sunt îngrijorați din cauza faptului că oamenii cred că extractele din plante sunt inofensive pentru că sunt naturale. Trebuie să avem mare grijă cum și când le consumăm și cel mai indicat ar fi să consultăm un medic deoarece și acestea pot prezenta riscuri pentru sănătate.

The post Mai multe produse periculoase de slăbit au fost vândute pe site-uri celebre. Ce conţineau produsele appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă