Mai multe grame de stupefiante, găsite la perchezițiile de la Opera Națională Română din Iași. Acestea se aflau în posesia fiicei vitrege a lui Cristi Minculescu

1 lună in urmă 1

În timpul descinderilor din ancheta de la Opera Națională Română din Iași, procurorii DIICOT au făcut o descoperire neașteptată. Potrivit surselor, la fiica vitregă a lui Cristi Minculescu s-ar fi găsit droguri. Aceasta apare în dosar în legătură cu modul în care firmele Altrax SRL și Tustream SRL ar fi asigurat diverse servicii pentru Opera din Iași.

Droguri găsite la Opera Națională Română din Iași

Procurorii DIICOT au descoperit droguri în timpul descinderilor din ancheta ce vizează Opera Națională din Iași.  La fiica vitregă a lui Cristi Minculescu, asistentul de regi, au fost găsite câteva grame de canabis. Aceasta apare în dosarul deschis de către anchetatori ca și având o conexiune cu firmele Altrax SRL și Tustream SRL. Acestea ar fi asigurat diverse servicii, mai ales decoruri, pentru Opera din Iași.

Pe 1 martie 2021, Beatrice Rancea a fost vizată, de către procurori, într-un dosar de delapidare. Prejudiciul este de aproximativ 5 milioane de lei. Potrivit „BZI”, managerul ONRI, a fost vizată de ancheta procurorilor împreună cu alte 10 persoane. Toți complicii implicați în grupul infracțional au fost puși sub control judiciar.

Mai mulți complici alături de Beatrice Rancea

Pe lângă Beatrice Rancea, în dosar mai apar și Șef Partidă, Aligheri Iațâc, Iulia Solomon, asistentul de regie Mădălina Minculescu și Maria Eșanu. De asemenea, și fiica vitregă a lui Cristi Minculescu, Daniela Ștefan Naforiță, actualul contabil șef, actualul șef de audit și Silvia Crețu. Potrivit Codului de procedură penală, cât timp se află sub control judiciar, inculpații sunt obligați să respecte anumite reguli.

„Acesta trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de câte ori este chemat. Să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinței. Să se prezinte la organul de Poliție desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de Poliție sau ori de câte ori este chemat”.

Pe 1 martie, Serviciul Teritorial Iași și DIICOT au efectuat 26 de percheziții domiciliare pe raza municipiilor Iași și București. De asemenea, la percheziții au participat și ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate. Ancheta vizează destructarea unui grup infracțional ce au comis infracțiuni de delapidare și fals. Potrivit procurorilor DIICOT, prejudiciul ar fi de 5 milioane de lei. Beatrice Rancea este acuzată de ilegalități de peste 10 ani.

The post Mai multe grame de stupefiante, găsite la perchezițiile de la Opera Națională Română din Iași. Acestea se aflau în posesia fiicei vitrege a lui Cristi Minculescu appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă