Mai multe focuri de avertisment au fost trase de polițiștii din Constanța pentru prinderea unor persoane care furau componente de cale ferată / Doi bărbaţi au fost arestaţi

1 lună in urmă 20

Poliţiştii constănţeni au tras focuri de avertisment pentru prinderea mai multor persoane suspectate de furt de componente de cale ferată. Doi bărbaţi au fost arestaţi în acest caz.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Constanţa, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare şi Navale Medgidia au fost sesizaţi, marţi, despre faptul că s-ar fi sustras componente de la calea ferată, de pe podul feroviar care leagă municipiul Medgidia de localitatea Negru-Vodă, scrie News.ro.

„La faţa locului, poliţiştii de la Transporturi au găsit două atelaje hipo, iar pentru că ocupanţii acestora au refuzat să oprească la semnal, poliţiştii au efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Persoanele în cauză au fost identificate, fiind vorba despre doi bărbaţi, de 38, respectiv 47 de ani, şi doi minori, bănuiţi că ar fi sustras componente de cale ferată”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că la faţa locului au fost identificate şase bucăţi de contraşină de cale ferată.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru furt calificat, fiind prezentaţi instanţei care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: News.ro

Sursa foto: Pixabay

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă