Mai multe centre de vaccinare din ţară ar putea rămâne fără personal sau mobilier. Primarii au luat cu împrumut din cabinetele şcolare

1 lună in urmă 1

De Diana Speretoiu.
Publicat: 22.01.2021, 16:50.
Actualizat: 22.01.2021, 16:50

Redeschiderea şcolilor vine cu bucurii pentru elevi, dar cu emoţii pentru mulţi primari. Asta după ce au luat mobilierul şi personalul din cabinetele şcolare ca să facă funcţionale centrele de vaccinare. Aşa că din 8 februarie, riscă să rămână cu centrele goale şi campania de vaccinare, în aer.

Centrele de vaccinare din anumite zone ar putea rămâne fără personal sau mobilier Problema personalului ar putea fi rezolvată prin delegarea unor medici sau asistenţi

Ca să nu rămână centrele de vaccinare goale după data de 8 februarie, problema personalului ar putea fi rezolvată prin delegarea altor medici sau asistenţi din spitale sau clinici private care şi-au arătat disponibilitatea de a asigura personal, contra cost, pentru centrele de vaccinare.

Toţi cei implicaţi în campania de vaccinare provin din cabinetele şcolare, dar aceştia vor fi nevoiţi să revină în unităţile de învăţământ.

Rămâne însă de văzut cum va fi rezolvată problema mobilierului din centrele de vaccinare, pentru că, în mare parte paturile, frigiderele, scaunele au fost luate tot din cabinetele şcolare, pentru că foarte mulţi primari nu şi-au permis să ia unele noi.

vaccin coronavirus scoala medici
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă