Mai multe birouri de înrolare din Rusia au fost incendiate cu cocktailuri Molotov

5 zile in urmă 22

Centrele de înrolare din orașele Lomonosov, Gai și Nijnî Novgorod și clădirea administrației din Togliatti au fost incendiate, după anunțul președintelui Vladimir Putin privind mobilizarea partială, relatează Media Zona și Novaia Gazeta.

În orașul Lomonosov, care aparține de districtul federal al orașului Sankt Petersburg, o clădire cu două etaje, în care se afla biroul raional de înregistrare și înrolare militară, a luat foc în noaptea de 21 spre 22 septembrie.

Inspectoratul local pentru Situații de Urgență a confirmat incidentul, pentru presa rusă, și a transmis că incendiul, care s-a declanșat la ora 23.00, a fost stins într-o oră, fără victime

În orașul Gai, regiunea Orenburg, oameni necunoscuți au încercat să dea foc unei clădiri cu două etaje a biroului de recrutare, aruncând cu lichid inlamabil pe pereți. Făcările nu s-au răspândit și au afectat doar zidul.

Clădirea comisariatului militar din Nijni Novgorod a fost, de asemenea, incendiată, folosindu-se coctailuri Molotova. Serviciul de presă al Ministerului Regional pentru Situații de Urgență a transmis că a fost afectat cabinetul stomatologic.

Persoane neidentificate au aruncat un cocktail Molotov și în clădirea administrației orașului Toliati. Fotografia publicată de presa rusă arată ferestrele sparte și urme de funingine.

Mai multe birouri de înrolare din Rusia au fost incendiate cu cocktailuri MolotovIntratea devastată de incendiu din clădirea administrației de la Toliati.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina, declanșat de Rusia

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă