"Mai întâi îți ia picioarele, apoi îți ia sufletul! Este o fiară!" Novak Djokovic continuă să scrie istorie

1 lună in urmă 38

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Reacția lui Andy Roddick, în timpul meciului lui Novak Djokovic

Brooksby (20 ani, locul 99 ATP), cel mai tânăr jucător american care a atins turul al patrulea la US Open, după Andy Roddick în 2002, i-a pus mari probleme lui Djokovic în debutul întâlnirii, reuşind să câştige fără drept de apel primul set (1-6), după doar 29 de minute de joc.

Apoi, liderul mondial a preluat controlul întâlnirii, iar Andy Roddick, fostul mare campion american, a reacționat pe rețelele sociale.

"Mai întâi îți ia picioarele, apoi îți ia sufletul!", a scris Andy Roddick. 

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Fostul lider mondial a remarcat și revenirea lui Novak Djokovic în această partidă. "Am mai văzut asta ... Condiția fizică a lui Novak era precară. Dar ele ste unul dintre cele mai bune exemple din istoria sportului de a transforma un lucru negativ într-unul pozitiv. Este o fiară", a mai scris Roddick, campion în 2003 la US Open, singurul său trofeu de Grand Slam din carieră.

Novak Djokovic, la 3 victorii de Marele Șlem

Sârbul, principalul favorit al competiţiei, a reuşit să treacă însă peste acest şoc şi s-a impus în următoarele trei seturi, asigurându-şi prezenţa în sferturi, unde îl va înfrunta pe italianul Matteo Berrettini, într-o reeditare a finalei de la Wimbledon, câştigată de sârb în luna iulie.

Djokovic se află la 3 victorii de Marele Şlem (câștigarea tuturor celor 4 turnee de Grand Slam într-un an), performanţă care nu a mai fost realizată de 52 de ani, legendarul jucător australian Rod Laver aflându-se în acest cerc select - cu un dublu titlu după ce l-a reuşit şi în 1962 - alături de pionierul Donald Budge (1938).

Etichete: novak djokovic , us open , andy roddick
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă