"Mai avem șanse minime la play-off". Jucătorii de la Viitorul, "demolați" după 1-1 cu Academica Clinceni

1 lună in urmă 2

Liga 2: Rapid - Csikszereda, sâmbătă, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Ba mai mult, a fost aproape să piardă dacă Tsoumou nu egala în minutul 90+1. Acum, jucătorii lui Rednic par resemnați și mai au șanse doar teoretice de a mai accede în play-off.

Viitorul - Academica Clinceni 1-1. Constănțenii, la 8 puncte de play-off, mai au de jucat 5 meciuri

"Șanse minime mai avem. Aveam mare nevoie de această victorie. Din păcate, am pierdut prea ușor două puncte. Cred că au avut o singură ocazie clară, la care au marcat. Am dat gol în în minutul 91 și era aproape imposibil să mai revenim.

Am luat gol prea ușor, pe o greșeală colectivă, suntem toți de vină. A fost destul de greu, s-au apărat tot meciul și au jucat pe contraatac, ei asta fac foarte bine. Noi nu am fost atât de inspirați, nu am combinat atât de mult.

Au fost foarte multe schimbări, dar nu putem să facem nimic pentru că am avut destul timp să ne punem la punct cu Mister Rednic, nu avem ce să facem, trebuie să sperăm dacă mai sunt șanse.

Suntem toți supărați, e o dezamăgire pentru noi, pentru că aveam nevoie de 3 puncte. Dacă câștigam, aveam șanse foarte mari că mai aveam și restanța cu Iașiul", a spus Boboc.

După 1-1 cu Academica Clinceni, Viitorul se află la 8 puncte în spatele ultimului loc de play-off, ocupat acum de Botoșani. Constănțenii mai au 5 etape de jucat.

Ar fi pentru al doilea an la rând când Viitorul ratează play-off-ul.

VIDEO cu rezumatul meciului Viitorul - Academica Clinceni 1-1:

Etichete: viitorul , academica clinceni , radu boboc , viitorul academica clinceni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă