Măgura Cisnădie, calificare de senzație în grupele EHF European League! România merge cu două echipe în competiția europeană | VIDEO

6 zile in urmă 19

Echipa de handbal feminin CS Măgura Cisnădie s-a calificat în grupele EHF European League, după ce a învins echipa maghiară DVSC Schaeffler, scor 25-21 (15-9), în manșa secundă a turul trei preliminar. În prima manșă cele două formații au remizat, 22-22.

Trupa lui Alexandru Mircea Weber n-a avut nicio emoție la returul din România și a avut chiar și un avans de lase goluri în prima repriză.

Maria Valentina Bardac a fost MVP-ul partidei, reușind 7 goluri, fiind urmată de Marilena Alexandrina Neagu (6), Dana Abed Kamer (5). Și portarul Kira Trusova s-a ridicat la nivelul partidei și a apărat 14 aruncări, reușind un procentaj de 41%.

 

România merge cu două echipe în grupele EHF European League!

CS Măgura Cisnădie devine astfel a doua echipă din România calificată în acest sezon în grupele EHF European League, după SCM Râmnicu Vâlcea. Gloria Buzău a ratat șansa calificării, după ce a remizat pe teren propriu cu Storhamar Handball Elite din Norvegia, scor 26-26. În manșa tur, nordicele câștigaseră cu 31-27.

The post Măgura Cisnădie, calificare de senzație în grupele EHF European League! România merge cu două echipe în competiția europeană | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă