Magda Vasiliu, din nou singură, la 4 ani de când a părăsit România și s-a mutat în Italia

3 săptămâni in urmă 19

Magda Vasiliu a părăsit România în urmă cu patru ani, atunci când a aflat că fiul ei suferă de cancer. Fosta prezentatoare TV s-a mutat în Italia împreună cu iubitul ei și Vlad, băiețelul vedetei. Din păcate, ea este din nou singură.

Recent, Magda a trecut prin momente de panică, după un accident pe care fiul ei l-a avut cu bicicleta.  Fosta prezentatoare a știrilor de la Prima TV a dezvăluit că din fericire, Vlad se simte bine, însă face controale regulate.

magdaIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

„Vlad este bine acum. Face controale foarte des, pentru că există încă un risc de recidivă. Așa că este ținut sub observație. Iar acum 3 săptămâni, când a căzut cu bicicleta, teama mea cea mai mare a fost că fractura suferită ar avea legătură cu boala inițială. Din fericire, nu a fost așa”, a declarat Magda.

Întrebată cine îi este alături în momentele dificile în Italia, Magda nu a mai amintit nimic de iubitul ei, alături de care plecase în Italia în urmă cu 4 ani. De asemenea, bărbatul i-a fost alături fostei prezentatoare tv, în perioada în care fiul acesteia se lupta cu boala dură.

„Îmi sunt prietenii, sora mea, mama. Este greu, dar ne descurcăm. Ce a fost mai dificil sper eu că a trecut. Iar tăria lui Vlad m-a făcut și pe mine mult mai puternică”, a spus Magda Magda Vasiliu pentru Click.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă