Magda Ștefania a dispărut a doua oară în două săptămâni. Fata de 16 ani din Brăila e din nou căutată de părinți și de Poliție

3 săptămâni in urmă 14

Magda Ștefania Cristocea, o fată de 16 ani din Brăila, este dispărută de trei zile, iar Poliția și familia fac apel la populație pentru ajutor. Adolescenta a mai fugit de acasă, la începutul lunii aprilie, iar de această dată pentru ea a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional. 

Magda Ștefania a dispărut a doua oară în două săptămâni

Magda Ștefania a dispărut a doua oară în două săptămâni

Politia Romana

  • Magda Ștefania Cristocea are 16 ani.
  • Mama adolescentei a anunțat dispariția ei la poliție, pe 17 aprilie 2021.

La data de 17 aprilie a.c., o femeie din municipiul Brăila, a sesizat dispariţia fiicei sale, Cristocea Magda Ștefania, în vârstă de 16 de ani, care, în cursul aceleiași zile a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele adolescentei dispărute

Semnalmente: înălţime 165 cm, cu greutatea de aproximativ 55 kg, constituție atletică, păr șaten închis, lung până la umeri, ochii căprui, dantură completă, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: geacă roz, pantalon de trening de culoare verde, încălțată cu o pereche de pantofi sport tip adidas negru cu talpa albă.

Magda Ștefania a mai dispărut de acasă pe 4 aprilie 2021

Pentru numita Cristocea Magda Ștefania a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă