Magda Pălimariu, în vacanță după ce s-a căsătorit. Ce destinație a ales vedeta de la Pro TV

1 lună in urmă 33

Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret chiar în weekendul care a trecut. Prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV se bucură acum de o vacanță alături de soț. Nu au ales vreo destinație exotică, în străinătate, au călătorit chiar în țara noastră.

Vedeta și soțul se află acum la Iași. Acolo sărbătoresc cei doi după căsătoria care a avut loc pe 21 august. Prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV a încărcat mai multe imagini pe rețelele de socializare, dar și un mesaj.

„Am ajuns în capitala Moldovei ? “„Iașul este mai mult decât o ilustră capitală a Moldovei. Printre zidurile sale sălăşluiesc comori de artă pe care nicio urbe a României de azi nu le posedă cu atâta îmbelşugare.” Nicolae Iorga”, a notat ea pe Facebook.

magda palimariu in vacanta dupa casatorie 1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Magda Pălimariu a făcut cununia civilă la Primăria Sectorului 1 și se pare că în aceeași zi vedeta a făcut și ceremonia religioasă. Slujba a avut loc la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, din centrul Capitalei, conform viva.ro.

Până la acest moment, nu se știe cine e bărbatul căruia i-a spus marele DA.

După evenimentul important din viața ei, Magda Pălimariu a mărturisit că e iubită și fericită. „A fost un weekend minunat și vă mulțumesc din suflet, că v-ați gândit la mine și mi-ați transmis cele mai frumoase urări!! Mă simt iubită și fericită și, la rândul meu, vă transmit cele mai frumoase gânduri!!! Mulțumesc că îmi sunteți alături mereu!!!”, a notat ea pe Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă