Magaye nu mai este dorit la Dinamo! Oficialii anunță: „Nu are ce să caute la un asemenea club!”

2 luni in urmă 3

dinamodinamo

Atacantul „câinilor” a călcat pentru a doua oară strâmb de când a sosit în România, iar ultima greșeală se pare că a scris istoria sa în tricoul lui Dinamo!

MIERCURI, 10 MARTIE 2021, 12:11

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

Fotbalistul francez în vârstă de 30 de ani a reușit de când este în Ștefan cel Mare să țină capul de afiș mai mult cu evenimentele din afara terenului, decât cu prestațiile din partidele „câinilor”. După ce în urmă cu doar câteva săptămâni s-a filmat în jacuzzi, cu două femei și cu pahare de băutură în mână, acum, fostul atacant al celor de la Everton se pare că a trecut la un alt nivel.

Directorul de marketing al clubului din Ștefan cel Mare, Radu Birlică, a dezvăluit că Magaye Gueye nu are ce să mai caute la un club de nivelul lui Dinamo. Oficialul „alb-roșilor” a mărturisit că toată lumea de la echipă este încă șocată ca urmare a veștii de ieri, iar pentru atacantul francez se pregătesc sancțiuni dure din partea formației din „Groapă”.

„Încă ne revenim din șocul de ieri. Eu mi-am spus părerea de când a fost în jacuzzi cu fetele alea. Spune-mi cu cine te întâlnești și îți spun cine ești. Trebuia urcat în autobuz de atunci!

E o pată pe imaginea clubului! El trebuie să își revină, dar să își vadă de drumul lui! Nu are ce să caute la un club ca Dinamo!  E un șoc pentru noi. E lezată imaginea clubului."

Vezi continuarea declarației pe realitateasportiva.net.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă