Magaye Gueye, după filmarea cu Laurette: ”Aveam mintea pierdută, dar îi iubesc pe fanii lui Dinamo! Eram supărat pe minciunile lui Cortacero! Laurette m-a ajutat mult!” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 22

ProSport a detonat bomba în această dimineață după ce a publicat în exclusivitate o filmare cu atacantul lui Dinamo, Magaye Gueye, într-o piscină. Acesta consumă alcool și le mângâie în zone intime pe două tinere în timp ce vorbește despre situația sa de la Dinamo. Atacantul francez spune că are o problemă cu spaniolii de la Dinamo și anunță că este în relații foarte bune cu suporterii roș-albi.

Nu există nici măcar o zi de liniște la Dinamo! Clubul se luptă pentru supraviețuire zilnic, Cortacero minte în continuare că lucrurile stau bine, iar ultrașii din PCH fac eforturi supraomenești să țină echipa pe linia de plutire. De parcă situația nu era suficient de tensionată, un clip video a pus parcă praf de pușcă peste flacăra deja prea mare din Ștefan cel Mare. Atacantul dinamovist, Magaye Gueye (30 de ani) s-a filmat în piscină alături de mulatra Laurette și de încă o tânără. Fotbalistul bea alcool, se laudă cu viața pe care o duce și la un moment le numește ”curvele lui” pe cele două tinere. După ce a văzut înregistrarea video, legenda dinamovistă, Florentin Petre, a criticat dur comportamentul lui Guye și a spus că acesta ar trebui dat afară din România.

ProSport l-a contactat pe francez pentru a comenta imaginile, iar acesta spune că videoclipul este de acum două luni, perioadă în care era foarte supărat din cauza minciunilor lui Cortacero. În același timp, Magaye își declară dragostea pentru suporterii ”câinilor” și spune că vrea să continue în Ștefan cel Mare.

PROSPORT: Magaye, cum comentezi imaginile cu tine în piscină alături de Laurette și încă o tânără?

MAGAYE GUEYE: Pentru mine normal că nu e un videoclip bun pentru că eram la o petrecere cu alcool, dar vreau în primul rând să spun că asta s-a întâmplat acum două luni! În acel moment eram foarte supărat și cu mintea pierdută pentru că nu eram plătit de club și viața mea nu era una fericită.

PSP: De ce nu era viața ta fericită?

MG: În momentul în care am venit la Dinamo mi s-au promis multe lucruri și nu s-a respectat nimic din ce am stabilit. În momentul acela recunosc că nu eram concentrat pe fotbal. Tot ce mi-am dorit a fost să mă relaxez și să nu mă mai gândesc la probleme! Din ce am spus in acel videoclip nu este nimic legat de suporteri sau de Dinamo! Respect enorm fanii și echipa, avem o relație foarte bună! Toate acele cuvinte erau îndreptate către cei care m-au adus aici. Știu că atitudinea mea nu a fost corectă și nu ar fi trebuit să fac așa ceva, dar nu am avut niciun moment intenția să jignesc pe cineva. Eu doar am vorbit despre situația mea. 

PSP: Te-ai referit la Cortacero și la cei din managementul spaniol?

MG: Da! M-am referit la cei care m-au adus aici, m-au mințit și mi-au făcut viața un calvar. Am jucat și eu la Everton, la echipa națională a Franței și în Turcia, dar niciodată nu am trăit așa ceva.  Repet, vorbele mele au fost îndreptate către Cortacero și ai lui, nu către fani sau echipă! 

Detalii despre relația cu Laurette

PSP: Ai de gând să pleci de la Dinamo?

MG: Nu! Dacă nu mi-ar fi plăcut clubul Dinamo aș fi cerut rezilierea, dar eu am discutat cu suporterii din DDB și am semnat un nou contract tocmai pentru că Dinamo este un club mare și iubesc suporterii acestei echipe. 

PSP: Laurette a spus că ai anumite probleme cu niște persoane care vor să îți facă rău. E adevărat?

MG: Așa a zis ea? Este adevărat. Sunt niște probleme legate de comisioane cu impresarul care mi-a negociat contractul cu Dinamo când am venit aici. A început să îmi facă lucruri rele, dar nu vreau să intru în detalii. El a dat acest videoclip în presă ca să îmi strice imaginea.

PSP: Dacă tot vorbim de Laurette, le-ai făcut pe ea și pe prietena ei ”curve”. De ce?

LauretteLaurette

MG: Nu e adevărat! Nu ați tradus bine!

PSP: Ba da! Asta le-ai zis!

MG: Stai puțin, e adevărat că acel cuvânt asta înseamnă, dar în franceză are altă conotație care nu e deloc negativă. Laurette e o persoană senzațională care m-a ajutat mult. Suntem foarte buni prieteni.

PSP: De ce ai lipsit de la meciul cu Hermannstadt?

MG: Pentru că am fost puțin accidentat. Dar cred că săptămâna viitoare am să fiu bine și sper să reintru cât mai rapid în teren. Acum sunt bine, am mintea doar la fotbal, iar noul contract semnat cu suporterii mi-a adus liniștea. Tot ce îmi doresc este să joc cât mai bine la Dinamo!

The post Magaye Gueye, după filmarea cu Laurette: ”Aveam mintea pierdută, dar îi iubesc pe fanii lui Dinamo! Eram supărat pe minciunile lui Cortacero! Laurette m-a ajutat mult!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă