Maftei, cu cărţile pe masă: "Nu trebuie să ne gândim 'mamă, cum eram noi şi ce făceam noi'"

1 săptămână in urmă 10

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

La restartul clubului, în 2017, Maftei a fost unul dintre jucătorii care au dat o mână de ajutor, din teren, la promovarea echipei în Liga a 3-a, iar din toamnă el este directorul Academiei de Fotbal FC Rapid, convins de Daniel Niculae să preia funcţia.

Iar activitatea cu tinerii pare să-l atragă foarte mult pe Maftei! Deşi ca vârstă este mai apropiat de cei tineri decât de bunicii care suspină după vremurile de altădată, oficialul vişiniilor este de partea primilor.

Vasile Maftei: "Nu e corect să vii sa spui 'mamă, pe vremea noastră era altfel'"

"În fotbalul de astăzi trebuie să fii altfel (n.r. ca antrenor, ca preşedinte). Trebuie să mergi foarte mult pe încredere, să le dai multă încredere, să vorbeşti cu ei. Nu mai merge cum era odată, mai primeam o palmă, mai şi o înjurătură, dar acum nu. Nici nu poţi să te atingi de jucători. Trebuie discutat altfel cu ei.

Este altă generaţie, trebuie să ne adaptăm noi, trăim alte vremuri şi aşa cred că e corect până la urmă. Nu trebuie să ne gândim 'mamă, cum eram noi şi ce făceam noi'. Nu! Acum trebuie să ne adaptăm situaţiei. Ăstia sunt copiii din ziua de astăzi, noi trebuie să ne adaptăm şi să încercăm să-i facem să fie mai buni", a declarat Vasile Maftei la emisiunea Digi Sport Special.

Cassano, Van der Vaart, Niculescu, Dănciulescu

Peisajele și lumea animalelor din Norvegia sunt de o frumusețe rară. Hai în vizită în Nordul Sălbatic pe DIGI Animal World, azi de la 22:00!

Întrebat ce atacant i-a pus cele mai mari probleme fostului fundaş, actualul director al Academiei Rapid a oferit patru nume, dar a spus că aceştia îi vin rapid în minte pentru că au fost şi mulţi alţi adversari puternici.

"Cel mai dificil adversar direct a fost Cassano, la un meci de tineret cu echipa naţională a României contra Italiei. Dificil, Van der Vaart, nu ştiu, acum nu-mi mai aduc aminte ... Iar din campionatul intern cuplul N&D (n.r. Claudiu Niculescu şi Ionel Dănciulescu)".

Etichete: vasile maftei , maftei rapid , cuplu n&d , presedinte academia rapid

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă