"Mafiotul suprem", arestat la Madrid. Supranumit "il capo di tutti capi", conduce de decenii infama organizație 'Ndrangheta. Momentul capturării a fost filmat VIDEO

2 luni in urmă 27

Domenico Paviglianiti, liderul 'Ndrangheta, considerată una dintre cele mai temute grupări mafiote din lume, a fost arestat de poliția spaniolă și italiană la Madrid.

Potrivit Euronews, Paviglianti, în vârstă de 60 de ani, a fost numit de poliția italiană "il capo di tutti capi" (șeful șefilor) pentru rolul său din clanul din Calabria în anii 1980 și 1990.

'Nrangheta este una dintre cele mai mari și mai bogate bande criminale din lume și are o prezență globală.

Paviglianiti a fost arestat pentru prima dată în Spania în 1996 și extrădat în Italia, unde a început să execute o condamnare pe viață pentru mai multe infracțiuni, inclusiv crime și trafic de droguri.

La începutul lunii octombrie 2019, din cauza unui calcul greșit în condamnarea sa, Paviglianti a fost eliberat. Bărbatul a fugit în Spania, iar în ianuarie 2021, Paviglianti a primit o pedeapsă suplimentară de 11 ani, opt luni și 15 zile de închisoare.

🚩Agentes de la @policia han detenido en #Madrid al máximo responsable de la Ndrangueta calabresa


Han intervenido:

🔸Documentación portuguesa falsa
🔸6 teléfonos móviles
🔸Casi 6.000€ en efectivo

Es considerado uno de los prófugos más buscados de #Italia pic.twitter.com/di47ZHSd2F— Policía Nacional (@policia) August 5, 2021

Într-o operațiune comună a carabinierilor italieni și a poliției spaniole, Paviglianiti a fost urmărit și arestat pe străzile din Madrid în cursul zilei de joi, 5 august.

Liderul mafiot avea asupra sa șase telefoane mobile, aproape 6.000 de euro (5.000 de lire sterline) în numerar și acte portugheze false.

Citeste si:

Oameni de toate vârstele arestați în Anglia pentru insulte rasiste online la adresa fotbaliștilor britanici care au ratat penalty-uri în finala EURO 2020

Incendiile din Sicilia, greu de stins. Focul s-a apropiat de aeroportul din Catania

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă