Mafiot italian, prins după live-urile de pe Youtube. L-au trădat tatuajele

2 luni in urmă 3

De Monica Palade.
Publicat: 29.03.2021, 22:32.
Actualizat: 29.03.2021, 22:31

Un mafiot italian pasionat de liveurile pe Youtube a fost prins de polițiști, după ce i-au recunoscut tatuajele.

Mafiot italian, prins după live-urile de pe Youtube. L-au trădat tatuajele

Shutterstock

Marc Feren Claude Biart, născut la Roma în 1967 și membru al mafiei cubaneze 'Ndrangheta, a fost reperat în Santo Domingo și repatriat. Pe numele său se afla un mandat de arestare încă din 2014.

Bărbatul, extrem de activ pe Youtube, a fost recunoscut din filmulețe după tatuaje, chipul său fiind mereu ascuns. Poliţia italiană a explicat că arestarea lui Biart este rezultatul proiectului denumit I-CAN care implică forţe ale poliţei italiene, dar şi din alte ţări precum Germania, Argentina, Australia, Brazilia, Canada, Columbia, SUA, Franţa, Elveţia şi Uruguay, care luptă împotriva mafiei calabreze, una dintre cele mai puternice din Europa.

Căutat din 2014 pentru trafic de cocaină

Biart a fost arestat la 24 martie, în oraşul Boca Chica, în sudul Republicii Dominicane.

Marc Feren Claude Biart, în vârstă de 53 de ani, era dat în urmărire din 2014, când Parchetul italian a emis pe numele său un mandat de arestare pentru trafic de cocaină în Olanda. Prezentă pe toate continentele, 'Ndrangheta a detronat de pe prima poziţie mafia siciliană Cosa Nostra, devenind cea mai importantă organizaţie criminală din Italia.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

mafiot italian youtube tatuaje
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă