"Maestrul driblingurilor". Americanii au realizat un clip spectaculos pentru prezentarea lui Mățan

1 lună in urmă 2

UCL: Juventus - Porto, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Borussia Dortmund - Sevilla, 22:00, marți, Digi Sport 2

Cotat la 850.000 de euro, gălățeanul de 1,67 m a adus în acest sezon un plus de creativitate pentru formația condusă Mircea Rednic. A impulsionat jocul ofensiv al trupei de pe Litoral și a arătat niște calități deosebite într-un campionat în care din ce în ce mai puțini fotbaliști români reușesc să-și arate superioritatea în relația unu la unu. 

"Maestrul driblingurilor". Americanii au realizat un clip spectaculos pentru prezentarea lui Mățan

Jucător cu o tehnicitate ridicată, Mățan a fost transferat ieri la Columbus Crew, iar americanii l-au prezentat pe contul de Twitter printr-un montaj care-i subliniază românului repertoriul de driblinguri.

Americanii îl așteaptă pe Mățan, impresariat de italianul Pietro Chiodi, să se alăture lotului. 

”Alex este un jucător tânăr, promițător, cu abilități tehnice, cu driblinguri și abilitatea de a juca în ambele flancuri”, a spus Tim Bezbatchenko, președintele lui Columbus Crew, pentru site-ul grupării din MLS.

"Mățan e un jucător creativ"

”Este un jucător creativ și poate juca atât în centru cât și în benzi, ne dă o altă opțiune dinamică de atac, ceea ce va fi esențial, avem un program încărcat cu meciuri în Champions League și MLS în următoarele luni. Suntem bucuroși să-l primim și așteptăm cu nerăbdare să îl includem în grupul nostru”, a mai completat oficialul de la Columbus.

FC Viitorul ar urma să încaseze 1,5 milioane de euro în schimbul lui Alexandru Mățan.

Alexandru Mățan, un produs al Academiei Hagi, joacă la prima echipă a celor de la FC Viitorul din 2016. Mijlocașul a fost împrumutat în sezonul trecut la FC Voluntari, iar în actuala stagiune a strâns 23 de meciuri, un gol și șase pase decisive pentru constănțeni.

Etichete: hagi , columbus crew , transferuri viitorul , fc viitorul , alexandru matan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă