Mădălina, o româncă din Italia, a fost ucisă de cel care i-a jurat că o va iubi toată viaţa

2 luni in urmă 1

Crima a avut loc luni, în satul Pescia Fiorentina, localitatea Capalbio, regiunea Grosseto din Toscana, Italia. La câteva ore după mediatizarea crimei, presa din Peninsulă a făcut publică identitatea românilor. 

Soții Luminița, Adrian (39 de ani) și Mădălina (32 de ani) erau cunoscuți de toți vecinii din sat, locuiau acolo de aproximativ zece ani și se îngrijeau de o vilă ai cărei proprietari trăiesc la Roma, conform presei italiene.

În dimineața de luni, 7 decembrie, în jurul orei 6:00, se pare ca între cei doi a izbucnit o cearta. Atat de tare s-a suparat barbatul incat a pus mâna pe cuțit și și-a înjunghiat soția cu mai multe lovituri de cuțit în zona abdomenului și în torace.

Mădălina a fost găsită într-un apartament anexat vilei pe care o administrau, întinsă pe covor într-o baltă de sânge, între sufragerie și ușa de la intrare. Nu se știe încă dacă a încercat să se apere sau să fugă, înainte să fie înjunghiată cu bestialitate de soțul ei.

Adrian a înjunghiat-o pe Mădălina de 10 ori, din gelozie

După ce și-a omorât soția, Adrian a încercat să dea foc casei pentru a-și acoperi urmele, dar s-a răzgândit și a chemat carabinierii, mărturisind crima: „Veniți, ne-am certat rău și-am omorât-o”, le-ar fi spus acestora.

Bărbatul a fost dus la spitalul din Orbetello pentru ca prezenta arsuri și răni ușoare. Urme de arsuri au fost găsite de anchetatori și pe covorul din locuința celor doi. Potrivit constatărilor inițial, motivul tragediei ar fi fost gelozia excesivă a bărbatului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă