Mădălina Ghenea, comparaţie cu Mister Bean după ce a scăpat din mână un trofeu la Festivalul de Film de la Veneţia

1 lună in urmă 15

La Veneţia continuă festivalul internaţional al filmului şi, ca de obicei, defilarea vedetelor pe covorul roşu este ea însăşi un spectacol presărat cu momente surprinzătoare.

  • Mădălina Ghenea a avut o apariţie strălucitoare pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Veneţia.

Românca Mădălina Ghenea a făcut senzaţie într-o rochie neagră lungă şi strălucitoare. Modelul şi actriţa originară din Slatina a participat la gala pentru decernarea premiilor Kineo, acordate de public. Însă, pe Instagram vedeta s-a comparat cu Mister Bean după ce a scăpat din mână trofeul pe scenă.

Pe covorul roşu din oraşul gondolelor a păşit şi Kate Hudson, care este protagonista filmului "Mona Lisa şi luna sângerie". Totodată, celebrul Andrea Bocelli şi soţia sa au fost invitaţii de onoare la proiecţia filmului mexican "La Caha".

Un film francez candidat la Leul de Aur o aduce în centrul atenţiei pe interpreta rolului principal, Anamaria Vartolomei, actriţă de 22 de ani născută în România.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă