Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția

1 lună in urmă 22

Mădălina Ghenea a cucerit pe toată lumea cu apariția sa spectaculoasă pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița a purtat o rochie impresionantă cu care a reușit să atragă toate privirile.

Mădălina Ghenea, în vârstă de 34 de ani, a strălucit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Frumoasa româncă a purtat o rochie semnată Zuhair Murad. Cu ținuta sa, vedeta a reușit să atragă toate privirile celor din jur, iar cu siguranță această apariție a sa nu va fi uitată prea curând. Mădălina Ghenea a făcut furori pe covorul roșu în cea de-a cincea zi a festivalului.

A avut un decolteu generos, iar rochia fabuloasă pe care o purta îi evidenția picioarele lungi. Mădălina Ghenea a avut și un machiaj special, iar admiratoarele sale au observat fiecare detaliu și au rugat-o să le arate cum a fost realizat. „Am fost rugată de mai multe ori să fac un tutorial de machiaj și de aranjare a părului. Poate mâine. Ce spuneți?”, a spus Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă pe covorul roșu la Festivalul de Film de la VenețiaIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mădălina Ghenea a fost premiată la Festivalul de Film de la Veneția

Actrița le-a povestit fanilor că a fost premiată în cadrul acestui festival de film, însă emoțiile puternice și-au pus amprenta asupra ei. Mădălina Ghenea a scăpat premiul din mână chiar pe scenă.

„Seara trecută am fost premiată în timpul Festivalului de Film de la Veneția și am fost atât de emoționată încât mi-am scăpat premiul pe scenă. Prietenii mă numesc domnișoara Bean (n.r aluzie la Mister Bean) deoarece sunt o persoană neîndemânatică, împărtășesc asta cu voi pentru că știu că astfel de lucruri nu apar pe pagina mea. V-ar plăcea să mă vedeți când scap trofeul?”, a spus Mădălina pe Instagram. 

Frumoasa româncă este implicată într-un proiect cinematografic important, după ce a filmat alături de Al Pacino și Lady Gaga în „The House of Gucci”. Mădălina Ghenea va juca în rolul Sophiei Loren, iar lansarea filmului este anunțată la finalul acestui an. 

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă