Mădălina a fost ucisă fără milă de soţul ei, în Italia. Tânăra româncă a sfârşit sub ploaia loviturilor de cuţit

2 luni in urmă 190

De Veronica Micu.
Publicat: 08.12.2020, 11:47.
Actualizat: 08.12.2020, 11:48

Ieri, o crimă între doi soţi români a şocat comunitatea din Pescia Fiorentina, o localitate Capalbio, regiunea Grosseto, Italia. O tânără româncă a sfârşit ucisă de soţul ei, la doar 32 de ani. La câteva ore după mediatizarea crimei, presa din Peninsulă a făcut publică identitatea românilor.

După ce şi-a omorât soţia, bărbatul de 39 de ani ar fi încercat să dea foc casei. Mădălina a fost ucisă cu 10 lovituri de cuţit.

Potrivit La Nazione, este vorba despre Mădălina (32 de ani) şi Adrian (39 de ani).

Reamintim că tragedia a avut loc luni dimineaţă, într-o vilă de care soţii Luminita se îngrijeau de mai mulţi ani.

În jurul orei 6.00, între Mădălina şi Adrian a izbucnit o ceartă, în timpul căreia bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe româncă în zona abdomenului și în torace.

După ce şi-a omorât soţia, bărbatul de 39 de ani ar fi încercat să-şi dea foc sau să incendieze casa, pentru a acoperi urmele, cele două ipoteze fiind cercetate acum de procurori.

Cert este că Adrian a fost cel care a chemat carabinierii. Vezi VIDEO de la locul tragediei.

El a fost dus sub pază la spitalul din Orbetello, cu arsuri și răni ușoare.

Urme de arsuri au fost găsite inclusiv pe covor, susţin jurnaliştii italieni.

Mădălina a fost ucisă cu 10 lovituri de cuţit

Pentru Mădălina, însă, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut să facă nimic. Tânăra de 32 de ani a fost găsită moartă, întinsă pe covor, între sufragerie și ușa de la intrare.

Femeia ar fi încercat să se apere de furia soţului, însă cele zece lovituri de cuţit nu i-au lăsat nicio şansă de supravieţuire.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

romanca italia romanca ucisa italia romanca italia madalina luminita adrian luminita
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă