Madalin Ionescu, proganada anti-vaccin pe pagina sa de Facebook: "L-a intrebat vreun "moderator" pe Nea Arafat, gurul COVID din Romania, ce inseamna asta?"

1 lună in urmă 40

Realizatorul TV Madalin Ionescu a scris o postare pe pagina sa de Facebook in care sustine ca vaccinul anti-COVID este doar un vaccin antigripal si ca vaccinarea in masa reprezinta "un experiment colectiv de inspiratie nazista, un act totalitar fara precedent in istoria umanitatii".

"Acest virus nou a fost obtinut prin mixarea unui coronavirus existent cu unele elemente provenite din vietati precum liliacul, pangolinul si altele, apoi cocktailul a fost pregatit pentru atacatea organismului uman. S-a obtinut o noua gripa, prieteni. Nimic mai mult. O noua gripa. Asta este COVID 19", a sustinut Madalin Ionescu.

Madalin Ionescu sustine ca virusul Sars-CoV-2 a fost inventat in laborator, printr-o conspiratie mondiala care ar avea legatura cu Anthony Faucci si cu marile companii farmaceutice.

"Daca a fost creat in laborator, inseamna ca exista un grup care a conspirat pentru obtinerea lui. De exemplu, nea Anthony Faucci, unul din liderii mondiali ai acestei crize, a bagat bani, prin institutul pe care il pastoreste, ani de zile in institutul din Wuhan. E de notorietate. Bani au bagat si mega-companii care au divizii comerciale in zona cosmeticelor sau in bransa Big Pharma", a scris Madalin Ionescu.

"Unele din aceste vaccinuri ne pot fi varate pe gat tocmai de cei care au provocat criza si de lacheii lor din diverse tari, agenti de influenta ai acestui grup criminal suprastatal. Mega afacere si in acelasi timp un razboi cumplit impotriva a miliarde de oameni nevinovati, care sunt supusi unor abuzuri de proportii. Doar naivii sau propagandistii COVID isi permit sa ignore aceasta perspectiva sau sa o bagatelizeze intentionat, asa cum fac in Romania gurul momentului, Raed Arafat si acolitii din presa", a mai spus Madalin Ionescu.

CITESTE SI: Dana Budeanu, derapaj total la Antena 3: "Covid e o boala strict pentru saraci". Mesaj obraznic transmis lui Arafat


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă