Mădălin Ionescu, detalii despre viața intimă cu Cristina Șișcanu. A spus totul fără rețineri: „Ne-am păstrat pasiunea intactă”

4 săptămâni in urmă 31

Mădălin Ionescu este o persoană foarte deschisă și vorbește liber cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Fostul prezentator TV a fost întrebat de câte ori pe săptămână întreține relații intime cu Cristina Șișcanu, iar acesta a răspuns fără rețineri.

În timp ce alți oameni preferă să nu abordeze astfel de subiecte, considerându-le mult prea intime, Mădălin Ionescu a răspuns fără rușine fanilor săi la curiozitățile legate de viața lui sexuală. Soțul Cristinei Șișcanu a dezvăluit cât de des întreține relații intime cu partenera sa, dar și cum au reușit să mențină flacăra pasiunii aprinsă.

„Întrebare: De câte ori este bine să faci sex pe săptămână?

Mădălin Ionescu: Măcar două zile pe săptămână ar putea fi alocate pentru partea asta…

Întrebare: Măcar două zile pe săptămână? Vrei să spui că tu o faci mai des? 

Mădălin Ionescu: Nu, dar aș vrea… La modul serios… eu și Cristina ne-am păstrat pasiunea intactă. Încercăm să alocăm timp pentru noi, deși muncim foarte mult!”, a fost conversația prezentatorului cu un fan de pe Instagram, relatează CANCAN.

De mai bine de 10 ani, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

cristina-siscanu-si-madalin-ionescu-nu-mai-dorm-impreuna-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cum a rezistat căsnicia lor

Prezentatorul TV a spus și care sunt ingredientele pentru o căsnicie perfectă și „regulile” pe care el și soția lui, Cristina Șișcanu, le urmează pentru ca relația lor să prospere în fiecare zi.  „Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe partenerei/partenerului, absența jignirilor”, a explicat prezentatorul TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă