Mădălin Ghioc este al cincilea finalist de la „iUmor”, sezonul 11. Cheloo: „Te găsesc strălucitor, tinere”

1 lună in urmă 11

Sâmbătă seară, Mădălin Ghioc, concurentul ce a participat și în sezonul 9 „iUmor”, s-a întors în fața celor trei jurați cu un număr asemănător, dar mult mai sigur pe el.

De această dată atitudinea a făcut diferența și astfel a reușit să câștige votul telespectatorilor, fiind cel de-al cincilea finalist „iUmor”.

Cea mai recentă ediție „iUmor” i-a avut ca invitați speciali pe Patricia Nedelea și Charlie Chaplin, interpretat de actorul Cristi Iacob. Mare fan al personajului, Cheloo a declarat: „Fără Charlie Chaplin, istoria filmului nu ar fi avut un început real”.

Patricia Nedelea a mai participat la „iUmor” în trecut, dar de această dată a venit cu un număr nou, încheiat cu un moment de tarot. La rândul lor, concurenții ediției au avut momente amuzante, patru dintre aceștia calificându-se la votul publicului.

Astfel, Mădălin Ghioc a reușit să acumuleze cele mai multe voturi, fiind cel de-al cincilea finalist al acestui sezon „iUmor”. Cheloo a fost bucuros de numărul concurentului spunând „Te găsesc strălucitor, tinere”.

Săptămâna trecută, americanul Stevo Joslin a fost trimis în finala „iUmor”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă