MacKenzie Scott, fosta soţie a lui Jeff Bezos, s-a recăsătorit. „Sunt entuziasmat pentru ei”

1 lună in urmă 4

Fosta soţie a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, își reface viața: MacKenzie Scott, 51 de ani, s-a recăsătorit, iar alesul este Dan Jewett, profesor de ştiinţe la o şcoală privată din Seattle. În vârstă de 50 de ani, acesta le-a fost profesor copiilor soților Bezos, potrivit Mediafax.

Scott şi Jewett au menţionat prima dată căsătoria sâmbătă, într-o postare pe Giving Pledge, un site în care miliardarii îşi asumă responsabilitatea de a-şi dona averile unor acţiuni caritabile.

Deocamdată nu se ştie când s-au căsătorit cei doi şi de cât timp sunt împreună.

MacKenzie Scott, fosta soţie a lui Jeff Bezos, s-a recăsătorit. „Sunt entuziasmat pentru ei” Foto: The Giving Pledge

MacKenzie Scott, care este a 18-a cea mai bogată persoană din lume, are, conform Forbes, o avere de 60,7 miliarde de dolari. În 2020, averea ei a crescut cu 23,6 miliarde de dolari. Ea a divorțat de Jeff Bezos în 2019.

Jeff şi MacKenzie s-au căsătorit în 1993, au renunțat la slujbele de pe Wall Street și s-au mutat în Seattle, unde Jeff Bezos a deschis, din garajul lui, o librărie online, afacere care a stat la baza companiei Amazon. Jeff a devenit milionar în 1997. MacKenzie și Jeff au patru copii.

Bezos, în prezent cel mai bogat om din lume, a reacţionat la ştirea privind căsătoria fostei sale soţii, printr-un mesaj transmis presei americane. El a spus că „Dan este un tip grozav şi sunt fericit şi entuziasmat pentru amândoi”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă