Macedonenii și-au uitat „secretele” pe bancă: l-au considerat pe Bicfalvi principalul vârf și pe Maxim fără adversar pe post

3 săptămâni in urmă 1

Articol de - Publicat vineri, 26 martie 2021, 12:18 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 12:54

GSP.ro a intrat în posesia a două imagini cu foi pe care staff-ul echipei naționale din Macedonia de Nord le-a uitat pe banca de rezerve după partida cu România: o analiză sumară a jucătorilor noștri și împărțirea lor pe posturi.

Macedonia de Nord a fost aproape să plece cu un punct prețios de la București. Pandev&co. sunt calificați la Euro 2020, primul turneu final în dreptul echipei naționale din Balcani, iar un egal în România ar fi însemnat o șansă în plus pentru încercarea calificării la CM 2022.

Dezamăgiți de rezultat, nord-macedonenii au lăsat pe banca de rezerve câteva foi pe care le folosiseră în pregătirea meciului. Interesant este că una dintre foi este scrisă în caractere chirilice, cealaltă în latine. E vorba de împărțirea pe posturi a fotbaliștilor lui Mirel Rădoi și alte descrieri (ce picior folosesc, ce înățime au).

Bicfalvi, atacantul României. Maxim, titular cert

Macedonenii au „nimerit” 4-3-3 lui Mirel Rădoi. Însă au dat mici rateuri la jucători. Pe Bicfalvi l-au notat drept principal vârf de atac, înaintea lui Keșeru și Pușcaș, iar pe Maxim, doar rezervă aseară, l-au văzut nu doar titular. Ci și fără adversar pe post!

Ce-i drept, macedonenii nu și-au făcut prost temele. Bicfalvi joacă extrem de avansat la echipa de club, Ural. Așa cum o făcea încă din timpul în care juca în Ucraina, la Volin Luțk. E decar în Rusia, joacă de cele mai multe ori al doilea vârf. Însă, chiar și așa, postul de vârf împins îi este străin.

În analiza piciorului folosit pentru lovirea mingii de „tricolori”, macedonenii au remarcat că Ianis Hagi lovește la fel de bine și cu stângul, și cu dreptul. 

Adversarii au avut și un insider: închizătorul Boban Nikolov a fost crescut chiar de Academia Hagi. Unde a jucat alături de mai mulți adversari de ieri: Răzvan Marin, Florin Tănase, Florinel Coman. Dar și de „secundul” României, Nicolae Dică.

VIDEO. Emil Ursu: „Rădoi trebuie să repare aceste greșeli până la următorul meci”

Mai multe știri despre România - Macedonia de Nord:

Ce a remarcat Mirel Rădoi după „thriller-ul” cu Macedonia de Nord: „Este eterna problemă a fotbalului românesc”

Nicușor Bancu, făcut praf de un fost internațional după meciul cu Macedonia de Nord: „Zici ca era de la circulație”

Playtech: Aurel Pădureanu, apel DISPERAT către Gabi Firea și Becali, după moartea Corneliei Catanga. Ce ajutor vrea artistul să le ceară


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă