Macaulay Culkin a devenit tată pentru prima oară. Partenera actorului din „Singur acasă” a născut o fetiță

3 săptămâni in urmă 27

Actorul din filmul „Singur acasă” a devenit tată pentru prima oară. Și el și partenera Brenda Song au ascuns faptul că vor avea un copil până acum, când au făcut marea dezvăluire.

Macaulay Culkin a fost destul de discret în ceea ce privește viața sa privată. Ultimii ani a preferat să îi petreacă în liniște, să apară în fața publicului doar atunci când avea ceva important de transmis. Actorul trăiește de o bună perioadă de timp o poveste de iubire cu Brenda Song. S-au cunoscut în Thailanda, în 2019.

Nu s-au afișat împreună prea des, nici pe rețelele de socializare nu au postat imagini împreună, dar acum vine vestea cea mare. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Dakota Song Culkin s-a născut pe 5 aprilie, în Los Angeles, şi este primul copil pentru fiecare dintre actori.

Cei doi au ales un nume special pentru micuța lor, ea a fost botezată în amintirea surorii lui Culkin, care a murit într-un accident de maşină în 2008.

„Suntem copleșiți”, au fost primele declarații ale lui Macaulay Culkin și ale iubitei lui.

Macaulay Culkin a devenit tată pentru prima oară. Partenera actorului din "Singur acasă" a născut o fetiță

Macaulay Culkin și Brenda Song au ascuns sarcina, nimeni nu a aflat că artista a fost însărcinată, acesta nu a postat pe internet nici măcar o imagine cu sarcina în evoluție.

Celebrul actor a fost căsătorit la 18 ani cu actrița Rachel Miner, apoi s-a iubit cu Mila Kunis. În prezent, are o relație stabilă cu artista Brenda Song.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă