"Mă simt foarte norocoasă!" Ce a spus Danielle Collins după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la WTA Montreal

2 luni in urmă 21

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

Jucătoarea americană a pierdut primul set, însă a reușit să se redreseze pe parcurs și să profite de greșelile repetate ale Simonei, care s-a enervat de mai multe ori în timpul partidei.

Danielle Collins se consideră norocoasă după victoria cu Simona Halep

Pentru Simona, meciul a reprezentat primul duel după accidentarea la glezna stângă, suferită în mai. La rândul său, Collins a dezvăluit faptul că s-a confruntat cu probleme la un genunchi, lăsând de înțeles că la un moment dat ar fi putut abandona.

"Sincer, mă simt foarte norocoasă. Nu a fost uşor să trec peste problemele fizice după ce am jucat multe partide. M-au afectat fizic şi emoţional. Sunt mândră că am reuşit. După două ore şi jumătate de joc, ar fi fost dureros să renunţ. Mi-am dorit mult să termin meciul, indiferent dacă pierdeam sau câştigam. Am jucat amândouă un tenis foarte bun, a fost un meci grozav", a spus Collins pentru WTA Tennis.

Pentru Collins urmeză duelul din optimi împotriva conaționalei Jessica Pegula, care a eliminat-o anterior pe ucraineanca Anastasia Pavlyuchenkova.

Simona Halep, reacții nervoase în meciul cu Danielle Collins

Halep a luptat pentru a rămâne în competiție, dar din păcate la final s-a recunoscut învinsă. Faptul că sportiva din Constanța a resimțit o presiune s-a văzut și din reacția ei din setul decisiv când a avut mai multe crize de nervi, nemulțumită fiind de jocul prestat.

”Nu te uita în tribună, stai joasă! Degeaba te uiți!”, a urlat Simona, deranjată de faptul că mingea returnată de ea s-a dus mult în aut. De acolo, Simo nu s-a mai simțit deloc în apele ei. S-a  certat cu ea însăși, la 3-3, 30-40, după care, la 4-4 a trimis aiurea și a dat cu racheta de cap și mai apoi de pământ.

VIDEO cu crizele de nervi ale Simonei Halep, de la WTA Montreal

Etichete: simona halep , wta montreal , danielle collins
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă