"Mă lupt cu presa, nu suntem old-boys! Vă spun sigur, Gardoş, Popa, Rusescu şi Pîrvulescu mai joacă 3-4 ani"

1 lună in urmă 1

Cupa României: Universitatea Cluj - UTA Arad, miercuri, 18:15, Digi Sport 1

Cupa României: Farul Constanța - Chindia Târgoviște, miercuri, 14:30, Digi Sport 1

O performanţă remarcabilă pentru Aademica, echipă aflată la un pas de play-off, deşi este dintr-o localitate cu doar 7.000 de locuritori.

Echipa din Ilfov a învins în condiţiile în care are în componenţă mai multe "ciorbe reîncălzite", cum îi place lui MM Stoica să spună.

Adi Popa, Gardoş, Rusescu, Pîrvulescu şi Cristi Tănase (accidentat) sunt foşti componenţi ai echipei lui Becali, iar ambiţia celor care au jucat să-şi învingă echipa la care au făcut performanţă a fost evidentă.

Sorin Paraschiv: "Mă lupt cu presa, nu suntem old-boys! Vă spun sigur, Gardoş, Popa, Rusescu şi Pîrvulescu mai joacă 3-4 ani"

"Mă lupt cu presa care le spune alor mei că sunt old boys. Vă spun sigur, în campionatul nostru Gardoş, Popa, Rusescu şi Pîrvulescu mai joacă 3-4 ani.

România are un campionat modest, nu mai avem tineri care să vină din urmă, doar câţiva. Când eram impresar şi aduceam scouteri să vadă meciuri, plecau după câteva minute. Spuneau că la ce ritm văd şi ei se echipeaza şi intră, la 40 de ani.

Sorin Paraschiv: "Ne-am luptat cu U Cluj şi cu Petrolul şi am promovat noi

Ce vină avem noi să ne spună că suntem o echipă comunală? Ne-am bătut cu U Cluj şi Petrolul, am promovat noi, cu cel mai mic buget.

Cu un buget de miljlocul clasamentului, iată unde suntem. Avem zilnic 200 de copii care se antrenează pe patru terenuri cu gazon natural şi unul sintetic la Clinceni. În afara stadionului. Asta este infrastructură! Câte echipe au aşa ceva?", a spus Sorin Paraschiv, directorul sportiv al celor de la Academica Clinceni, la postul de radio Gold FM.

Video rezumat FCSB-Academica Clinceni 0-1

Etichete: sorin paraschiv , video fcsb academica clinceni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă