“Ma implic 100%”. Propunerea făcută de Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, in plin proces de divorț

3 săptămâni in urmă 53

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

Deși ruptura este ireversibilă, având în vedere că antrenorul Universității Craiova are o nouă parteneră, alături de care așteaptă și un copil, Anamaria Prodan i-a propus lui Laurențiu Reghecampf să colaboreze în continuare din punct de vedere profesional.

Galerie Foto

Propunerea făcută de Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, in plin proces de divorț

Anamaria Prodan a anunțat că este dispusă să îi fie în continuare agent lui Laurențiu Reghecampf și a promis că, dacă antrenorul va accepta, va fi ”100% implicată”, în ciuda problemelor din viața personală.

Da, așa este. Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este ok, va fi la fel de frumoasă... dacă și viața lui personală va fi frumoasă.

Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”, a declarat Anamaria Prodan, pentru ProTV.

Anamaria Prodan: ”Reghecampf și-a jefuit familia”

Propunerea Anamariei Prodan este surprinzătoare, având în vedere că nu s-a ferit să-l atace pe Laurențiu Reghecampf, pe care-l acuză că ”și-a jefuit familia pentru amantă”.

Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă. Aici mă voi opri, pentru că deja este mult prea urât și, repet, am un copil cu Laurențiu Reghecampf, care aș vrea să fie mândru de tatăl lui.

În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că Laurențiu a fost implicat în așa ceva, refuză să creadă că, în timpul căsnicie, face copii cu altcineva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe.

Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru", a spus Anamaria Prodan.

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan , divort anamaria prodan , agent laurențiu reghecampf
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă