„Mă durea atât de rău, încăt credeam că explodez”. Drama modelului Thylane Blondeau, declarată la șase ani cel mai frumos copil din lume

2 săptămâni in urmă 21

Thylane Blondeau, 20 de ani, a apărut prima oară pe podium când avea 4 ani. La 6 ani, în 2007, a fost desemnată cea mai frumoasă fetiță din lume, la 10 apărea în Vogue, în 2019 a primit titlul de „cel mai frumos chip de pe planetă, iar acum e un manechin reputat și influencer, cu 4,8 milioane de fani pe Instagram. Recent, ea a povestit că a depășit momente dramatice, după o operație pentru îndepăratarea unui chist ovarian, a notat Bild.

Thylane, fiica fostului fotbalist francez Patrick Blondeau, a petrecut Revelionul la Miami, SUA, alături de logodnicul ei Ben Attal, 24 de ani, fiul actriței Charlotte Gainsbourg. Bărbatul a fost sprijinul ei într-o perioadă complicată.

„Acum un an, am fost operată de urgență din cauza unui chist ovarian”, a anunțat tânăra de 20 de ani pe Instagram în urmă cu câteva săptămâni.

Thylane a povestit că a fost la trei ginecologi diferiți din cauza durerilor abdominale și a vizitat mai mult de patru centre radiologice din Paris: „Toți mi-au au spus același lucru: nu-ți face griji, nu ai nimic, totul e doar în capul tău”.

Ulterior, în octombrie, modelul a ajuns la Urgențe din cauză că nu mai suporta durerea: ”Mă durea atât de tare, încăt simțeam că-mi explodează burta”.

Iar a doua zi a venit diagnosticul: un chist de 5,6 centrimetri care i-a atins ovarul. O oră mai târziu, în spital, a a fost supusă unei operații de urgență.

Blondeau afirmă că azi se simte bine. „Această experiență m-a învățat că trebuie să ai grijă de tine, să faci controale medicale regulate. În spatele fiecărei dureri, chiar și a uneia mici, poate exista ceva mult mai grav”, a afirmat ea.

„Mă durea atât de rău, încăt credeam că explodez”. Drama modelului Thylane Blondeau, declarată la șase ani cel mai frumos copil din lumeThylane Blondeau, în 2018, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Foto: EPA

Cine e Thylane Blondeau

La 6 ani, Blondeau a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”, fiind considerată „copilul minune al modellingului”. Părinții ei, actrița Veronica Loubry și fotbalistul Patrick Blondeau, au încurajat-o să pășească pe podium de când avea doar 4 ani.

Astfel, cariera ei a prins contur din primii ani de viață. La 10 ani a realizat un pictorial în Vogue, în 2015 a prezentat pentru D&G, fiind cel mai tânăr fotomodel care a defilat pentru Hilfiger sau Gaultier, iar în 2017 a devenit ambasadoarea LOreal Paris.

„Mă durea atât de rău, încăt credeam că explodez”. Drama modelului Thylane Blondeau, declarată la șase ani cel mai frumos copil din lumeThylane Blondeau, la o defilare pentru Etam, la Opera Garnier din Paris, anul trecut. Foto: Hepta

Iar criticul de film TC Candler, care ealizează topul celor mai frumoase 100 de chipuri din lume, a declarat-o, în 2019, cel mai frumos chip de pe planetă.

„Mă durea atât de rău, încăt credeam că explodez”. Drama modelului Thylane Blondeau, declarată la șase ani cel mai frumos copil din lumeThylane Blondeau. Foto: EPA

Foto: Instagram Thylane Blondeau

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă