„M-au întrebat: mai umbli cu oameni însurați?” » Jucătoarea atacată de la PSG, primele declarații: „Au dat la picioare, fiindcă voiau să-mi termine cariera”

2 săptămâni in urmă 20

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021, 10:51 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 10:52

Kheira Hamraoui (31 de ani), fotbalista de la PSG agresată la începutul lunii, a vorbit despre ce i s-a întâmplat și a dat detalii despre momentele cumplite prin care a trecut.

  • Context: Pe 4 noiembrie, seara, trei jucătoare de la PSG se întorceau de la petrecere organizată de club. Mașina lor a fost blocată într-o ambuscadă. Doi indivizi mascați le-au atacat, dar, foarte ciudat la acea vreme, numai una a avut de suferit.
  • Kheira Hamraoui, 31 de ani, transferată în vară de la Barcelona, a fost scoasă cu forța din autoturism, lovită și cu o rangă, nu doar cu pumnii. A fost rănită la mâini și picioare.
  • Aflată inițial pe lista suspecților, Aminata Diallo, colega lui Kheira, pare să fi scăpat de acuzații. Pe listă a intrat însă un nume surprinzător: Hayet Abidal, soția lui Eric Abidal.

Jucătoarea a emis un comunicat prin avocatul ei în care cere ca viața ei privată să fie respectată și a dat anumite detalii despre incident.

Kheira Hamraoui: „Mi-au dat în zona picioarelor, voiau să-mi termine cariera”

„Vrea să păstreze liniștea în acest moment dificil și cere ca viața ei privată să fie respectată. Așteaptă desfășurarea anchetei pentru a afla cât mai repede cine sunt vinovații și are intenția fermă de a reprezenta din nou, cu mândrie, tricoul lui PSG.

Au fost lovituri de o violență neobișnuită, în special în zona picioarelor, fiind clară dorința de a-i termina cariera profesionistă”, se arată în comunicatul trimis de Kheira Hamraoui.

Abdial și soția lui ar putea fi chemați la audieri

Marca, care citează presa din Franța, scrie că Abidal ar urma să fie chemat la audieri de către poliție, la fel ca și soția lui, devenită suspectă în acest caz.

Se pare că fostul fotbalist francez ar fi avut o relație apropiată cu Kheira, fapt care a iritat-o pe soția sa, Hayet. Astfel, anchetatorii se gândesc că soția lui Abidal ar putea fi cea care ar fi vrut să-i plătească polițe fotbalistei de la PSG. 

De altfel, Hamraoui și Diallo l-au auzit pe unul dintre atacatori spunând: „«Mai umbli cu bărbați însurați?»”.

Citește și:

Încă două acuzații de viol împotriva lui Benjamin Mendy de la Manchester City! Când începe procesul

Imaginile din vestiarul Angliei care au provocat stupoare » Ce au observat fanii: „Mi se pare doar mie?”

Playtech: Femeia cu care Petrică Mâțu Stoian voia să plece în VACANȚĂ. Tot ea rupe tăcerea despre Niculina Stoican


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă