"M-am uitat pe tabelă și am zis: Wow!" Cristina Neagu, după Rm. Vâlcea - CSM București 24-33: "Au fost un pic arogante"

1 lună in urmă 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Cristina Neagu, care a fost cea mai bună jucătoare de pe teren, a explicat de ce a fost o diferență atât de mare în primul derby românesc din istoria Champions League.

"Cred că am demonstrat și acum două săptămâni că ne-am pregătit foarte bine împotriva lor. În campionat, deși am fost foarte puține jucătoare, am jucat foarte bine și am câștigat.

Astăzi cred că am jucat la superlativ, de la prima jucătoare la ultima, am pregătit meciul foarte bine și cred că diferența de scor reflectă diferența între noi și Vâlcea în acest moment.

Cred că au fost câteva faze de apărare la rând în care am luat mingea și am dat câteva goluri mai rapide. La un moment dat m-am uitat pe tabelă și am văzut că avem 3 goluri și am zis: wow! Parcă nu îmi dădusem seama de unde.

După aceea încrederea noastră a crescut foarte mult și am început să ne apărăm foarte bine. Când ele au rămas libere, Gruba a apărat niște mingi foarte importante și noi am înscris foarte ușor, am făcut o diferență mare de scor", a spus Cristina Neagu.

Cristina Neagu: : "Vâlcea a fost un pic arogantă în unele confruntări"

La pauză, bucureștencele aveau doar un gol avans, însă până la final s-a făcut o diferență de 9 goluri. Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună marcatoare de pe teren și a înscris 13 goluri.

Următoarea a fost Lazovic, cu 7 reușite, la egalitate cu Liscevic, de la Vâlcea.

"Vâlcea a fost mereu foarte încrezătoare împotriva noastră, aș spune chiar un pic arogantă în unele dintre confruntări. Noi am venit să câștigăm, am vrut să rezolvăm calificare adin primul meci.

Dar există returul și trebuie să îl tratăm cu seriozitate pentru că se poate întâmpla orice. Fetele au avut o atitudine senzațională, am arătat că în acest mod putem să luptăm împotriva oricărei echipe. Noi ne dorim să ajungem în Final Four. Eu încerc să îmi fac datoria, dar unitatea de echipă și atitudinea au făcut diferența", a explicat Neagu, care nu uită de perioada petrecută în aceeași sală în care s-a disputat meciul, pe vremea când juca la "defuncta" Oltchim Rm. Vâlcea.

"Perioada Oltchim va rămâne mereu în sufletul meu, a fost poate cea mai bună din istoria clubului Oltchim, am rămas prietenă cu unii dintre fani, oamenii sunt cunoscători de handbal. Am jucat aici și finala Champions League în 2020 și echipa asta va rămâne în sufletul meu", a punctat Neagu.

Returul va fi sâmbăta viitoare și va fi tot ÎN DIRECT la Digi Sport.

VIDEO cu rezumatul meciului SCM Rm. Vâlcea  CSM București 24-33:

Etichete: csm bucuresti , cristina neagu , scm ramnicu valcea , scm ramnicu valcea csm bucuresti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă