Lyes Houri vrea să continue la Universitatea Craiova: „M-am adaptat bine şi facem treabă bună împreună”

2 săptămâni in urmă 11

Mijlocaşul francez Lyes Houri şi-ar dori să continue şi din vară la Universitatea Craiova, unde spune că s-a adaptat foarte bine şi consideră că alături de staff-ul tehnic se lucrează foarte bine, deşi oltenii nu au câştigat în ultimele 7 meciuri oficiale.

Jucătorul de 25 de ani este împrumutat până în vară de la formaţia maghiară MOL Fehervar şi clubul din Bănie trebuie să achite 600.000 de euro pentru un transfer definitiv.

Universitatea Craiova, singura variantă pentru Lyes Houri

„Am știut unde vin când am semnat pentru Universitatea Craiova. Știam acest club înainte, am jucat contra Universității Craiova când eram la Viitorul. Cunoșteam faptul că este unul dintre cele mai mari cluburi din România, cu suporteri mulți şi de aceea am ales să joc la această echipă. Eu cred că m-am adaptat bine la echipă şi cred facem o treabă bună împreună, cu mine, cu ceilalţi jucători și cu acest staff tehnic.

Cu toții suntem prieteni în lot, dar cei mai buni prieteni ai mei sunt Matteo Fedele și Antoine Conte (cei doi nu se află în cantonamentul din Antalya, primul fiind pus pe lista de transferuri, iar al doilea este în recuperare după accidentare, n.r.)”, a declarat Lyes Houri.

Cotat la 1,2 milioane de euro pe transfermarkt, Lyes Houri a jucat în 13 meciuri în acest sezon pentru Universitatea Craiova, marcând două goluri şi oferind un assist.

Lyes Houri este împrumutat la Universitatea Craiova de la formația maghiară MOL Fehervar. Sursă foto: SportPictures

Zidane şi Messi, idolii lui Houri

Din cantonamentul Universității Craiova din Antalya, mijlocaşul de origine magrebiană Lyes Houri a răspuns întrebărilor suporterilor olteni adresate pe pagina de facebook a clubului, menţionând că idolii săi sunt Leo Messi şi Zinedine Zidane, şi el cu origini magrebiene, ca şi Houri.  „Când eram mic l-am avut ca idol pe Zidane, mă uitam la el şi îmi spuneam că este un fotbalist fantastic.

Idolul meu de acum este Messi, pentru mine este cel mai bun fotbalist din lume. Nu m-am gândit ce aș fi făcut în viaţă dacă nu aș fi fost fotbalist, mă gândeam doar să ajung fotbalist atunci când eram tânăr. Dacă ar fi să aleg, cred că aș fi ales ceva tot în fotbal, poate să fiu într-o funcție de conducere” a spus Lyes Houri.

Micuţul jucător francez a mărturisit că adversarul cel mai dificil în meciurile pe care le-a jucat în cariera sa i s-a părut Standard Liege, formaţia belgiană pe care a întâlnit-o în 2020, în preliminariile Europa League, când evolua la MOL Fehervar.

 

 

The post Lyes Houri vrea să continue la Universitatea Craiova: „M-am adaptat bine şi facem treabă bună împreună” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă