Lyes Houri va fi operat și poate lipsi tot restul sezonului! Universitatea Craiova a anunțat decizia luată în cazul lui

1 săptămână in urmă 12

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

În plus, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, Lyes Houri (25 de ani), a terminat mai devreme meciul cu Paksi, după ce a suferit o accidentare gravă. 

Lyes Houri va fi operat în Franța și lipsește aproximativ 5 luni de pe teren. Universitatea Craiova nu renunță la el

Fotbalistul ar fi făcut o ruptură de ligamente la piciorul drept, iar acum are nevoie de o intervenție chirurgicală, pe care o va suferi în țara natală, Franța. Procesul de recuperare îl va ține pe fotbalistul francez aproximativ 5 luni departe de gazon, așa cum a anunțat vineri clubul prin vocea patronului Mihai Rotaru, într-o intervenție la Liga Digisport. 

Dacă procesul de recuperare va fi într-atât de lung, sunt șanse destul de mici ca Houri să mai joace pentru Universitatea Craiova în acest sezon, care se va termina în mai. Totuși, chiar dacă va lipsi atât de mult, Rotaru a anunțat și că formația de pe Ion Oblemenco este dornică să îl păstreze. 

Cum contractul lui Houri expiră pe 30 iunie, este de așteptat ca el să primească un nou contract la Universitatea Craiova.

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

"Din păcate, trebuie se opereze și va lipsi de pe gazon undeva la 5 luni de zile. Dar este un jucător care ne interesează și cred va rămâne cu noi după această neplăcută accidentare.

Noi suntem interesați în continuare și vom merge înainte, ne interesează ca el fie jucătorul nostru și după operație. El va fi operat în Franța săptămâna viitoare și după sperăm decurgă bine recuperarea", a declarat Rotaru.

Lyes Houri s-a accidentat grav în Turcia

Pe lângă pozitivarea mai multor jucători, o altă întâmplare nefericită pentru Universitatea Craiova în cantonamentul din Turcia a fost accidentarea mijlocașului francez Lyes Houri (25 de ani), care riscă să rateze restul sezonului, din cauza unei rupturi de ligamente la piciorul drept.

Universitatea Craiova ocupă locul cinci în Liga 1, după 21 de etape, la egalitate de puncte cu Farul și Rapid, următoarele clasate.

Etichete: universitatea craiova , mihai rotaru , cantonament turcia , lyes houri

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă