Luptător K1, fost viceprimar al unei comune din Vaslui, a bătut un vecin care a murit în spital

3 săptămâni in urmă 46

Fostul viceprimar al comunei vasluiene Banca, Daniel Alexandru, 31 de ani, cunoscut pe plan local ca luptător K1, este cercetat într-un dosar penal
privind suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, relatează site-ul local Vremea Nouă.

Potrivit sursei citate, Daniel Alexandru a fost implicat în seara de 1 aprilie într-o bătaie cu topoare, coase și lopeți, în urma căruia Iancu Rebegea, un localnic de 31 de ani, a fost internat în comă la Spitalul de Neurochirurgie ”Nicolae Oblu” din Iași.

Victima a fost diagnosticată cu comă porfundă gradul IV, cu hematom extradural și a decedat pe patul de spital joi, 15 aprilie, la două săptămâni după agresiunea suferită.

Iancu Rebegea, bărbatul decedat, era căsătorit și avea doi copii, o fetiță de 7 ani și un bățiețel de 3 ani.

Scandalul în urma căruia s-a produs tragedia a pornit de la câteva reproșuri făcute de Iancu Rebegea la adresa lui Daniel Alexandru și a fratelui său, scrie portarul vasluian.

Acesta se întorcea se întorcea de la vie împreună cu alte rude, iar când au ajuns în dreptul locuinței fostului viceprimar aceștia au oprit căruța.

Iancu Rebegea i-a apostrofat pe frații Daniel și Florin Alexandru referitor la comportamentul lor față de un unchi de-al său și față de mama lui, care ar fi fost înjurată și amenințată de cei doi frați Alexandru.

Spiritele s-au încins imediat și s-a pornit o bătaie generală cu topoare, coase și lopeți, în urma căruia Iancu Rebegea a fost spitalizat în comă, iar după două săptămâni a decedat în spital.

”La data de 1 aprilie 2021, ora 19.40, Secția 7 Poliție Rurală Banca a fost sesizată cu privire la un scandal și mai multe agresiuni produse în localitatea/com. Banca, județul Vaslui, în urma cărora, mai multe persoane au suferit leziuni”, a transmis IPJ Vaslui pentru Libertatea.

Inițial, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și distrugere, însă după decesul bărbatului de 31 de ani, fostul viceprimar și luptător K1 este anchetat și pentru ”suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții”.

În 2013, Daniel Alexandru a devenit campion european WAKO K-1 la profesioniști.

FOTO: Facebook / Daniel Alexandru

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă