Luptătoarea Paige VanZant, antrenament interzis cardiacilor după ce a fost rugată de fani să-și facă cont de OnlyFans | VIDEO & FOTO

1 lună in urmă 1

Paige VanZant, fostă luptătoare UFC, și-a uimit fanii cu un antrenament în care și-a arătat formele de invidiat, după ce a fost rugată de admiratori să își facă cont pe platforma pentru adulți OnlyFans.

Fostul star al UFC a aprins imaginația fanilor ei cu un „antrenament sexy”, publicat pe canalul ei de YouTube.

Antrenamentul cu care fosta luptătoare UFC Paige VanZant și-a uimit fanii

Luptătoarea americană plănuiește să se întoarcă în ring la finalul acestui an și și-a anunțat deja fanii că data partidei în care va lupta va fi dezvăluită în curând.

În acest context, ea și-a filmat unul dintre antrenamente, în speranța că își va entuziasma fanii.

Pe YouTube, VanZant a strâns peste 34.000 de abonați, în numai doi ani de când și-a deschis contul. După ce a publicat imaginile cu exercițiile fizice, fanii ei au ținut să o complimenteze în secțiunea de comentarii. „Aceasta este o femeie dură!”, „Să te menții la cel mai înalt nivel!”, au fost unele dintre comentariile primite de luptătoare.

VanZant, rugată de fani să își facă cont de OnlyFans

Recent, luptătoarea a dezvăluit că a fost rugată de fanii săi să își facă cont pe platforma pentru adulți OnlyFans, unde putea să primească bani frumoși în schimbul unor fotografii indecente cu ea.

Totuși, ea a refuzat: „Le-am spus (fanilor) că nu o să-mi fac cont pe OnlyFans, dar dacă tot voiau să-mi trimită bani, să-mi trimită pentru ceea ce postez pe Instagram. (…) Au fost mulți oameni care mi-au trimis bani, ceea ce nu mă așteptam să se întâmple.

Cinci sau zece oameni mi-au trimis bani și s-au gândit că o să le dau la schimb o fotografie în care apar într-o ipostază indecentă.

Nu o să se întâmple asta niciodată. Îmi pare rău dacă s-a înțeles greșit. Nu o să-mi fac cont de OnlyFans pentru că nu sunt genul acela de persoană”, a spus luptătoarea.

 

The post Luptătoarea Paige VanZant, antrenament interzis cardiacilor după ce a fost rugată de fani să-și facă cont de OnlyFans | VIDEO & FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă