”Lupta rușinii” s-a încheiat după doar 9 secunde, într-un mod bizar! ”Există o limită!”

2 săptămâni in urmă 22

  • Finala WTA Melbourne: Simona Halep - Veronika Kudermetova, duminică, 08:00, Digi Sport 2

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Aron Leo, un luptător cunoscut în lumea artelor marțiale mixte, s-a duelat cu tânăr aflat la început de drum în MMA. Diferența vizibilă de greutate și pregătire a uimit audiența, iar rezultatul a fost cel scontat. Disputa s-a încheiat după doar nouă secunde, într-un mod ”rușinos”.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

”Lupta rușinii” s-a încheiat după doar 9 secunde! Diferența de condiție fizică dintre cei doi luptători a fost colosală

O combinație de croșee a lui Leo l-a pus la podea pe adversarul său, chiar dacă loviturile abia și-au nimerit ținta, și, după câțiva pumni aplicați cât tânărul de 21 de ani era la pământ, arbitrul a luat decizia de a încheia lupta. Criticile nu au întârziat să apară în urma apariției clipului video.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Jurnalistul specializat în MMA, Harry Williams, a avut o reacție dură: ”Putem să aflăm cine a permis ca această luptă să aibă loc? Știu că e la început de drum, dar există o limită”, a scris acesta pe contul său de Twitter. Cotidianul spaniol AS a numit evenimentul ”lupta rușinii”.

De asemenea, Artem Lobov, partenerul lui Conor McGreogor, a comentat imaginile și a vorbit despre modul în care unii luptători își ”umflă” în acest mod recodurile. Nici fanii nu s-au abținut.

Sigur e fake!”, ”Am auzit despre recorduri umflate, dar acesta e alt nivel” sau ”Cum este posibil ca cei doi să fie în aceeași cateogie?”, au fost doar câteva dintre reacții.

Etichete: mma , lupta rusinii , aron leo , ko 9 secunde , evolution of combat 9

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă