Lupta pentru titlu, prin ochii unui fost campion cu FCSB: „Era Dan Petrescu antrenor și am spus că CFR e favorită! Acum…” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Sorin Paraschiv (39 de ani), fost jucător la Steaua București și ulterior la FCSB, a vorbit în exclusivitate pentru ProSport despre lupta pentru titlu.

Acum managerul echipei Academica Clinceni, Sorin Paraschiv este de părere că FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt cele trei echipe care se vor lupta pentru mult râvnitul trofeu.

Sorin Paraschiv a jucat la Unirea Urziceni, acolo unde l-a prins ca antrenor pe Dan Petrescu, pentru o jumătate de an, în 2009.

Sorin Paraschiv, despre lupta pentru titlu

Fostul fotbalist a recunoscut că a considerat-o pe CFR Cluj favorită în lupta pentru titlu, la începutul acestui sezon, înainte ca Dan Petrescu să plece la Kayserispor, în Turcia. Sorin Paraschiv a dat de înțeles că, acum, lucrurile s-au complicat și în contextul rezultatelor surprinzătoare înregistrate de echipele din fruntea clasamentului.

„Nici nu poți să spui ceva, vedeți cum se încurcă și una și alta, ce rezultate sunt, imprevizibile. La meciurile directe iar nu poți sa spui ceva. În meciul tur, a câștigat CFR-ul, vom vedea în retur pe Arena Națională.

Ambele se încurcă cu echipe destul de mici. Ca să câștigi campionatul, nu trebuie să faci acest lucru. Credeți-mă, la început de campionat eu am spus că, normal, era și Dan Petrescu antrenor, iarăși CFR e favorita, dar în acest moment chiar nu mai știu ce să mai cred. Sunt niște rezultate uimitoare pentru toata lumea și probabil se va da lupta în trei, dar nu poți spune cine va câștiga. Pentru că e așa, un declin de formă pentru toate echipele de la etapă la etapă”, a spus Sorin Paraschiv, în exclusivitate pentru ProSport.

4 trofee a cucerit Sorin Paraschiv în România: două titluri de campion și o Supercupă cu FCSB și o Supercupă cu Steaua București, în sezonul 2001-2002.

The post Lupta pentru titlu, prin ochii unui fost campion cu FCSB: „Era Dan Petrescu antrenor și am spus că CFR e favorită! Acum…” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă